Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Plugin Development Environment (PDE) » Eclipse can't see new version at my update site
Eclipse can't see new version at my update site [message #604271] Tue, 19 January 2010 15:00
Joey Mink is currently offline Joey MinkFriend
Messages: 87
Registered: July 2009
Location: Centreville, VA, USA
Member

Hi,

I've got 2 plug-ins that are bundled into one feature. And I have an update site that consists solely of the single feature.

I had feature version:
1.0.0.2010181617

I then pointed Eclipse to the update site and installed the plug-in. Everything worked wonderfully. I then updated the version number to the following and redeployed the update site:
1.0.0.2010190900

Eclipse finds no updates when I select Help->Check for Updates. Eclipse also shows the old version when I choose Help->Install New Software... And of course, it won't install anything because it says the software is already installed.

However, if I kill all the cache and history in my web browser and enter the update site URL, I can see the new version displayed in my browser.

Has anyone else had these problems? Or might I be missing something?

Thanks!
Joey
Previous Topic:Eclipse can't see new version at my update site
Next Topic:Embed a Flash animation within Eclipse 3.4 RCP Help
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 19 02:18:38 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03399 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software