Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » Epsilon » [Epsilon] Revisiting problems with examples.friends.
[Epsilon] Revisiting problems with examples.friends. [message #590741] Sat, 17 July 2010 14:45
Toñi Reina is currently offline Toñi Reina
Messages: 204
Registered: July 2009
Senior Member
This is a multi-part message in MIME format.
--------------060104040501060701040809
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit

Hi all,

I'm testing the friends example (in order to see how to incorporate
images to figures), and I have the same problem reported in the
conversation whose link is the following one:
http://www.eclipse.org/forums/index.php?t=msg&goto=51471 9&#msg_514719
That is, when I try to create a person, the editor does not draw it and
shows a pop-up saying that there has been an error.

I tried to follow the steps explained here:
http://www.eclipse.org/gmt/epsilon/doc/articles/eugenia-node s-with-images/

After reading the thread about the friends example, I have realized
that the example is available for downloading at:
http://eclipse.org/gmt/epsilon/examples/index.php?example=or g.eclipse.epsilon.eugenia.examples.friends

The main difference with my test is that I haven't created a new
project for figures, but I have written two new packages in the
friends.diagram project containing the corresponding PluginActivator and
PersonFigure classes. Finally, I also have created a folder named images
containing the Person.png image file (I have attached a screenshot of
the friends.diagram project structure).

As far as I understood from the thread I have included previously,
problems were due to plugin dependencies, as friends.figure had been
defined in other project. The point is that I don't have two projects,
and problems seen to appear when loading images. Is there something that
I miss?

P.D.: I know that the two projects option is a better solution, but
I'm curious about what I'm doing wrong.

Thanks in advance,

To
Previous Topic:[Eugenia] Problem with tool.name annotation detail by using different metamodel
Next Topic:[Eugenia] Problem generating the Diagram.
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Sep 19 11:57:17 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.04694 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software