Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Babel » Problem after installing language pack for Eclipse Europa
Problem after installing language pack for Eclipse Europa [message #573771] Tue, 16 September 2008 16:18
chaitanya tangudu is currently offline chaitanya tangudu
Messages: 6
Registered: July 2009
Junior Member
Hi,
I had installed the Language pack for Eclipse Europa (3.3.2) through
the update site
http://download.eclipse.org/technology/babel/update-site/eur opa
But after that I have quite a few problems. Please let me know if you have
encountered similar problems or anything wrong am I doing.

1. It some times shows up & some times doesn't show, the new language
packages info. in the product configuration.
2. When the info. doesn't come up, then there happens some serious problem
in the JRE, like we couldn't able to open the JRE dialog, it throws the
exception as below with some compilation error in the code.

Plug-in org.eclipse.jdt.debug.ui was unable to load class
org.eclipse.jdt.internal.debug.ui.jres.JREContainerWizardPag e.
An error occurred while automatically activating bundle
org.eclipse.jdt.debug.ui (85).

3. When I start eclipse with other languages (like French), some workbench
menus still come in English.

So any help/hint to the the solution of this problems is highly
appriceated & thanks in advance.
Previous Topic:How complete is the Japanese translation?
Next Topic:Problem after installing language pack for Eclipse Europa
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Oct 21 00:51:10 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01712 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software