Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » P2 » Dependency not found
Dependency not found [message #553962] Thu, 19 August 2010 10:20
Marc Vachon is currently offline Marc Vachon
Messages: 8
Registered: April 2010
Junior Member
Hi,

I added a P2 advice file (p2.inf) to a feature which is included (co-located w/ feature.xml) in an update site. The purpose of this advice file is to add a repository where a dependent feature can be found. When I install my feature, w/o the dependency, the update site, specified in the addRepository, does get added and my feature does get installed. However, if I try w/ a feature dependency, I am presented w/ an error message stating that the feature dependency cannot be found.

At which point does the update site, specified in the addRepository, get added to my repository list. I need it to be added before an attempt to install the dependent feature is made.

My p2.inf file contains the following.

instructions.configure.import=org.eclipse.equinox.p2.touchpo int.eclipse.addRepository
instructions.configure=addRepository(location:http${#58}//m2 eclipse.sonatype.org/sites/m2e/,type:0,name:Maven,enabled:tr ue);addRepository(location:http${#58}//m2eclipse.sonatype.or g/sites/m2e/,type:1,name:Maven,enabled:true);

Cheers,
Marc
Previous Topic:Headless Update KO with update site, KO with feature export, OK with product export
Next Topic:Dependency not found
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Apr 17 17:35:02 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.09858 seconds