Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » SWTBot » ...\plugins\org.eclipse.test\JUNIT.XSL doesn't exist
...\plugins\org.eclipse.test\JUNIT.XSL doesn't exist [message #539205] Wed, 09 June 2010 19:47 Go to next message
gachoki is currently offline gachoki
Messages: 10
Registered: October 2009
Junior Member
I will to use SWTBOT Headless Testing Framework, so I started with a simple build.xml with the following content:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
<project name="pjt" default="tgt" basedir=".">
<target name="tgt">
<property name="eclipse-home" value="C:\temp\oda\eclipse" />
<property name="data-dir" value="C:\temp\junit-workspace" />
<delete dir="${data-dir}" quiet="true" />
<ant target="swtbot-test" antfile=" plugins\org.eclipse.swtbot.eclipse.junit4.headless_2.0.0.568 -dev-e34\library.xml " dir="${eclipse-home}">
<property name="plugin-name" value="ea.qa" />
<property name="classname" value="ea.qa.startinstace.StartInstance" />
<property name="junit-report-output" value="${data-dir}" />
<property name="os" value="win32" />
<property name="ws" value="win32" />
<property name="arch" value="x86" />
</ant>
</target>
</project>

but when I run this, I am getting the following errors:

collect-results:
[style] Warning: the task name <style> is deprecated. Use <xslt> instead.

BUILD FAILED
C:\temp\oda\build.xml:7: The following error occurred while executing this line:

C:\temp\oda\eclipse\plugins\org.eclipse.swtbot.eclipse.junit 4.headless_2.0.0.568
-dev-e34\library.xml:73: The following error occurred while executing this line:

C:\temp\oda\eclipse\plugins\org.eclipse.swtbot.eclipse.junit 4.headless_2.0.0.568
-dev-e34\library.xml:155: The following error occurred while executing this line
:
C:\temp\oda\eclipse\plugins\org.eclipse.swtbot.eclipse.junit 4.headless_2.0.0.568
-dev-e34\library.xml:167: stylesheet C:\temp\oda\eclipse\plugins\org.eclipse.test\JUNIT.XSL doesn't exist.


Seem like some extra plug-ins for "org.eclipse.test" needs to be available, can anyone advices where to get such plug-ins? Btw, are we supposed to use the library.xml as is or need to be modified according to ones needs? I see the when an error occurs, the test stops/hangs - I guess that is due the the -debug option being passed at the command line, any advice there?


Re: ...\plugins\org.eclipse.test\JUNIT.XSL doesn't exist [message #539260 is a reply to message #539205] Thu, 10 June 2010 04:09 Go to previous messageGo to next message
Ketan Padegaonkar is currently offline Ketan Padegaonkar
Messages: 873
Registered: July 2009
Senior Member
It's a bug with the library.xml.

Can you point the line 167 in library.xml to JUNIT.XSL from your
org.eclipse.swtbot.eclipse.junit4.headless plugin ?

Something like ${basedir}/JUNIT.XSL may suffice, but in case it does not
you may need to change ${basedir} to the actual path to the JUNIT.XSL.

--
Ketan
http://ketan.padegaonkar.name | http://eclipse.org/swtbot


On 6/10/10 5:17 AM, gachoki@us.ibm.com wrote:
> I will to use SWTBOT Headless Testing Framework, so I started with a
> simple build.xml with the following content:
>
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
> <project name="pjt" default="tgt" basedir=".">
> <target name="tgt">
> <property name="eclipse-home" value="C:\temp\oda\eclipse" />
> <property name="data-dir" value="C:\temp\junit-workspace" />
> <delete dir="${data-dir}" quiet="true" />
> <ant target="swtbot-test" antfile="
> plugins\org.eclipse.swtbot.eclipse.junit4.headless_2.0.0.568
> -dev-e34\library.xml " dir="${eclipse-home}">
> <property name="plugin-name" value="ea.qa" />
> <property name="classname" value="ea.qa.startinstace.StartInstance" />
> <property name="junit-report-output" value="${data-dir}" />
> <property name="os" value="win32" />
> <property name="ws" value="win32" />
> <property name="arch" value="x86" />
> </ant>
> </target>
> </project>
>
> but when I run this, I am getting the following errors:
>
> collect-results:
> [style] Warning: the task name <style> is deprecated. Use <xslt> instead.
>
> BUILD FAILED
> C:\temp\oda\build.xml:7: The following error occurred while executing
> this line:
>
> C:\temp\oda\eclipse\plugins\org.eclipse.swtbot.eclipse.junit
> 4.headless_2.0.0.568
> -dev-e34\library.xml:73: The following error occurred while executing
> this line:
>
> C:\temp\oda\eclipse\plugins\org.eclipse.swtbot.eclipse.junit
> 4.headless_2.0.0.568
> -dev-e34\library.xml:155: The following error occurred while executing
> this line
> :
> C:\temp\oda\eclipse\plugins\org.eclipse.swtbot.eclipse.junit
> 4.headless_2.0.0.568
> -dev-e34\library.xml:167: stylesheet
> C:\temp\oda\eclipse\plugins\org.eclipse.test\JUNIT.XSL doesn't exist.
>
>
> Seem like some extra plug-ins for "org.eclipse.test" needs to be
> available, can anyone advices where to get such plug-ins? Btw, are we
> supposed to use the library.xml as is or need to be modified according
> to ones needs? I see the when an error occurs, the test stops/hangs - I
> guess that is due the the -debug option being passed at the command
> line, any advice there?
>
>
>
Re: ...\plugins\org.eclipse.test\JUNIT.XSL doesn't exist [message #539417 is a reply to message #539260] Thu, 10 June 2010 12:21 Go to previous message
gachoki is currently offline gachoki
Messages: 10
Registered: October 2009
Junior Member
Hello Ketan,

thanks for your suggestion to point the line 167 in library.xml to JUNIT.XSL from org.eclipse.swtbot.eclipse.junit4.headless plugin

In addition to that, line 161 also need to change from:

<junitreport todir="${junit-report-output}" tofile="${classname}.xml">

to:
<junitreport todir="${junit-report-output}" tofile="${classname}.result.xml">
Previous Topic:Missing requirement package 'junit.framework 4.3.0'
Next Topic:Accessing "View Menu"?
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Apr 20 03:02:41 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03613 seconds