Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Rich Client Platform (RCP) » Running a RCP-App (Eclipse 3.6RC3) installed on a network-drive fails - with non writable configurat
Running a RCP-App (Eclipse 3.6RC3) installed on a network-drive fails - with non writable configurat [message #538301] Mon, 07 June 2010 05:38 Go to next message
Heiko is currently offline Heiko
Messages: 43
Registered: July 2009
Member
Hi,

I've writte a tool at work, which is installed on a network-device and
also the eclipse(application)-user-directories (-data, -configuration)
are located inside the user directories on network-devices.

While I use Eclipse 3.5 at platform, all thing's working fine.

Now I update this to Eclipse 3.6.RC3 and I get the message:

Invalig configuration Location
The configuration area at '<Lw>:\<Path>' is not writable. Please choose
a writable location ....

I dont change anything on the devices or the appclication options.

At bugzilla I found the bug 289322, and maybe its the same problem, but
if I understand it right it should be fixed. :(

Should I file a new bug, because I have the problem on a exported
product, or should I add a comment to the existing bug?


Greetings
Heiko
Re: Running a RCP-App (Eclipse 3.6RC3) installed on a network-drive fails - with non writable config [message #541362 is a reply to message #538301] Sun, 20 June 2010 08:49 Go to previous message
Wim Jongman is currently offline Wim Jongman
Messages: 418
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Heiko,

Comment on the existing bug and wait for directions.

--

Best Regards,
Wim Jongman
-- Error: Keyboard not attached. Press F1 to continue.
(Eclipse Old Skool
Quote Service)

> Hi,
>
> I've writte a tool at work, which is installed on a network-device and
> also the eclipse(application)-user-directories (-data, -configuration)
> are located inside the user directories on network-devices.
>
> While I use Eclipse 3.5 at platform, all thing's working fine.
>
> Now I update this to Eclipse 3.6.RC3 and I get the message:
>
> Invalig configuration Location
> The configuration area at '<Lw>:\<Path>' is not writable. Please choose
> a writable location ....
>
> I dont change anything on the devices or the appclication options.
>
> At bugzilla I found the bug 289322, and maybe its the same problem, but
> if I understand it right it should be fixed. :(
>
> Should I file a new bug, because I have the problem on a exported
> product, or should I add a comment to the existing bug?
>
>
> Greetings
> Heiko
Previous Topic:Eclipse Activites View vs. Status Line
Next Topic:reset the preference store
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Aug 20 22:40:29 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01485 seconds