Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse Platform » Eclipse 3.4 does not show the newly created CVS branches(Eclipse 3.4 does not show the newly created CVS branches)
Eclipse 3.4 does not show the newly created CVS branches [message #535012] Fri, 21 May 2010 04:46 Go to next message
shwetha  is currently offline shwetha Friend
Messages: 3
Registered: May 2010
Junior Member
Hi,


I am using eclipse 3.4 (ganymede). We are using CVS as the repository.
I have newly created a branch in CVS but i am unable to view this new branch in eclipse, due to which i am unable to take a checkout from this branch.

Can anyone help me on this. Is this some bug in eclipse 3.4

--Shwetha
Re: Eclipse 3.4 does not show the newly created CVS branches [message #535172 is a reply to message #535012] Fri, 21 May 2010 13:14 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 26226
Registered: July 2009
Senior Member
Shwetha,

Maybe you need to refresh the view. Or did you tell the wizard to
refresh the tags. You have to do that before tags and branches will be
populated in the wizard.


shwetha wrote:
> Hi,
>
>
> I am using eclipse 3.4 (ganymede). We are using CVS as the repository.
> I have newly created a branch in CVS but i am unable to view this new
> branch in eclipse, due to which i am unable to take a checkout from
> this branch.
>
> Can anyone help me on this. Is this some bug in eclipse 3.4
>
> --Shwetha
Re: Eclipse 3.4 does not show the newly created CVS branches [message #535493 is a reply to message #535172] Mon, 24 May 2010 04:03 Go to previous messageGo to next message
shwetha  is currently offline shwetha Friend
Messages: 3
Registered: May 2010
Junior Member
I have refreshed the view and asked the wizard to refresh the tags as well. I am able to view the branches created earlier(say about a yr back) but unable to view the newly created branch.

--Shwetha
Re: Eclipse 3.4 does not show the newly created CVS branches [message #539271 is a reply to message #535012] Thu, 10 June 2010 08:49 Go to previous messageGo to next message
Toni Casueps is currently offline Toni CasuepsFriend
Messages: 4
Registered: July 2009
Junior Member
What's your connection type to the CVS server?

Try with a cvs command line client, that should tell you if the problem is in Eclipse or in the server.
Re: Eclipse 3.4 does not show the newly created CVS branches [message #539273 is a reply to message #539271] Thu, 10 June 2010 08:52 Go to previous messageGo to next message
shwetha  is currently offline shwetha Friend
Messages: 3
Registered: May 2010
Junior Member
I am able to check out from the branch at command line.
So the problem is with eclipse and not the CVS
Re: Eclipse 3.4 does not show the newly created CVS branches [message #539280 is a reply to message #535012] Thu, 10 June 2010 09:18 Go to previous message
Toni Casueps is currently offline Toni CasuepsFriend
Messages: 4
Registered: July 2009
Junior Member

Check the CVS console to see what cvs commands does it issue (it's the same as the program output console but you have a drop down box where you can choose CVS)
Previous Topic:Using Apache Harmony for RCP development
Next Topic:Same files in different CVS repositories
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Nov 27 04:52:15 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.06251 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software