Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » PHP Development Tools (PDT) » configure debugger properly
configure debugger properly [message #520592] Fri, 12 March 2010 23:50 Go to next message
Ahmet Yeşilfidan is currently offline Ahmet Yeşilfidan
Messages: 6
Registered: March 2010
Junior Member
Hi There ;
There is a problem that prevents a php code run in eclipse.Here are the error description.My Os is ubuntu 9.04, my debugger is Zend debugger and php executables has been set.

Error launching 'New_configuration'

The session could not be started.
In order to generate debug information, please make sure that the debugger is properly configured as a php.ini directive.

[Updated on: Sat, 13 March 2010 00:17]

Report message to a moderator

Re: configure debugger properly [message #532279 is a reply to message #520592] Fri, 07 May 2010 18:49 Go to previous messageGo to next message
Eclipse User
I have the same problem but could not solve i use windows
Re: configure debugger properly [message #665046 is a reply to message #520592] Wed, 13 April 2011 04:56 Go to previous message
Eugene van der Merwe is currently offline Eugene van der Merwe
Messages: 1
Registered: April 2011
Junior Member
Try these instructions they are pretty good:

http://www.thierryb.net/pdtwiki/index.php?title=Using_PDT_:_ Installation_:_Installing_the_Zend_Debugger
Previous Topic:Eclipse problem or PHP?
Next Topic:How to prevent debug opening the browser?
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Sep 18 03:40:58 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.07347 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software