Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » Getting default tomcat applications working(Getting default tomcat applications working)
Getting default tomcat applications working [message #514963] Wed, 17 February 2010 10:59 Go to next message
breako  is currently offline breako
Messages: 57
Registered: July 2009
Member
Tomcat comes with some default application which can tell you things about the tomcat server.

When you ad a tomcat server to your workspace and start it, you don't get this applications?

What is th esimpliest way for me to add these applications?

Thanks very much.
Re: Getting default tomcat applications working [message #515036 is a reply to message #514963] Wed, 17 February 2010 09:34 Go to previous messageGo to next message
Larry Isaacs is currently offline Larry Isaacs
Messages: 1310
Registered: July 2009
Senior Member
breako wrote:
> Tomcat comes with some default application which can tell you things
> about the tomcat server.
>
> When you ad a tomcat server to your workspace and start it, you don't
> get this applications?
>
> What is th esimpliest way for me to add these applications?
>
> Thanks very much.

If you have any question about why they aren't there, see the Tomcat
FAQ: http://wiki.eclipse.org/WTP_Tomcat_FAQ

If you want to continue using the separate Tomcat instance that is
created by default, open the server editor by double-clicking the server
in the Servers view. Then click the Modules tab at the bottom of the
window and use the "Add External Web Module" button to add the webapps
you want.

Cheers,
Larry
Re: Getting default tomcat applications working [message #515043 is a reply to message #515036] Wed, 17 February 2010 14:43 Go to previous messageGo to next message
breako  is currently offline breako
Messages: 57
Registered: July 2009
Member
Thanks for that Larry. Is that modules section you are referring to in Ganymede because I can't see it?

Thanks again.
Re: Getting default tomcat applications working [message #515055 is a reply to message #515043] Wed, 17 February 2010 10:22 Go to previous messageGo to next message
Larry Isaacs is currently offline Larry Isaacs
Messages: 1310
Registered: July 2009
Senior Member
breako wrote:
> Thanks for that Larry. Is that modules section you are referring to in
> Ganymede because I can't see it?
>
> Thanks again.
>

It's been there since WTP 0.7. The server editor is a multi-page
editor. The *tabs* at the bottom, Overview and Modules, switch between
those pages.

Cheers,
Larry
Re: Getting default tomcat applications working [message #515097 is a reply to message #515055] Wed, 17 February 2010 17:24 Go to previous message
breako  is currently offline breako
Messages: 57
Registered: July 2009
Member
Good stuff Larry, I have a question on modules but I put this in another thread, I would be very grateful if you could cast an eye over it.

Thanks again.
Previous Topic:Resolving HTML, JSP, and XML Schema Problems
Next Topic:Web module question
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Oct 31 16:01:14 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.05324 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software