Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » TPTP ran fine for first time but getting a time-out
TPTP ran fine for first time but getting a time-out [message #481843] Mon, 24 August 2009 14:18 Go to next message
aravind  is currently offline aravind
Messages: 10
Registered: July 2009
Junior Member
org.eclipse.core.runtime.CoreException
A time-out occurred while attempting to launch the process

org.eclipse.core.runtime.CoreException: A time-out occurred while attempting to launch the process
at org.eclipse.tptp.trace.ui.internal.launcher.core.LauncherUti lity.createCoreException(LauncherUtility.java:124)
at org.eclipse.tptp.trace.ui.internal.launcher.core.LauncherUti lity.createCoreException(LauncherUtility.java:132)
at org.eclipse.tptp.platform.jvmti.client.internal.launcher.TID elegateHelper.handleError(TIDelegateHelper.java:655)
at org.eclipse.tptp.platform.jvmti.client.internal.launcher.TID elegateHelper.launchProcess(TIDelegateHelper.java:571)
at org.eclipse.tptp.platform.jvmti.client.internal.launcher.TID elegateHelper.launch(TIDelegateHelper.java:348)
at org.eclipse.tptp.platform.jvmti.client.internal.launcher.TIJ UnitLauncherDelegate.launch(TIJUnitLauncherDelegate.java:33)
at org.eclipse.tptp.trace.ui.internal.launcher.core.LauncherUti lity.delegateInit(LauncherUtility.java:1164)
at org.eclipse.tptp.trace.ui.provisional.launcher.PrimaryLaunch Delegate.run(PrimaryLaunchDelegate.java:195)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)
Re: TPTP ran fine for first time but getting a time-out [message #481916 is a reply to message #481843] Mon, 24 August 2009 17:32 Go to previous messageGo to next message
Eugene Chan is currently offline Eugene Chan
Messages: 287
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Aravind,

Could you provide more information about how to reproduce the problem and
which TPTP version are you using?

Eugene

"aravind" <aravind.yarram@equifax.com> wrote in message
news:h6u7fs$sk8$1@build.eclipse.org...
> org.eclipse.core.runtime.CoreException
> A time-out occurred while attempting to launch the process
>
> org.eclipse.core.runtime.CoreException: A time-out occurred while
> attempting to launch the process
> at org.eclipse.tptp.trace.ui.internal.launcher.core.LauncherUti
> lity.createCoreException(LauncherUtility.java:124)
> at org.eclipse.tptp.trace.ui.internal.launcher.core.LauncherUti
> lity.createCoreException(LauncherUtility.java:132)
> at org.eclipse.tptp.platform.jvmti.client.internal.launcher.TID
> elegateHelper.handleError(TIDelegateHelper.java:655)
> at org.eclipse.tptp.platform.jvmti.client.internal.launcher.TID
> elegateHelper.launchProcess(TIDelegateHelper.java:571)
> at org.eclipse.tptp.platform.jvmti.client.internal.launcher.TID
> elegateHelper.launch(TIDelegateHelper.java:348)
> at org.eclipse.tptp.platform.jvmti.client.internal.launcher.TIJ
> UnitLauncherDelegate.launch(TIJUnitLauncherDelegate.java:33)
> at org.eclipse.tptp.trace.ui.internal.launcher.core.LauncherUti
> lity.delegateInit(LauncherUtility.java:1164)
> at org.eclipse.tptp.trace.ui.provisional.launcher.PrimaryLaunch
> Delegate.run(PrimaryLaunchDelegate.java:195)
> at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)
>
Re: TPTP ran fine for first time but getting a time-out [message #481922 is a reply to message #481916] Mon, 24 August 2009 17:49 Go to previous messageGo to next message
aravind  is currently offline aravind
Messages: 10
Registered: July 2009
Junior Member
JDK 1.6.0_12

Eclipse Galileo - Java EE IDE for Web Developers.
Build id: 20090621-0832

I am not sure how to reproduce this. I am attching the GIF image of all my plugin cfgs...please let me know if you want me to provide more detauls
Re: TPTP ran fine for first time but getting a time-out [message #482184 is a reply to message #481922] Tue, 25 August 2009 15:41 Go to previous messageGo to next message
Eugene Chan is currently offline Eugene Chan
Messages: 287
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Aravind,

I do not see any attachment in your reply.
Did you terminate a profiling session before start a new one? or you have
multiple session running at the same time?
Does termainting the ACServer.exe process in your system after profiling
session end help relieve the problem?

Eugene

"aravind" <aravind.yarram@equifax.com> wrote in message
news:h6ujrv$14n$1@build.eclipse.org...
> JDK 1.6.0_12
>
> Eclipse Galileo - Java EE IDE for Web Developers.
> Build id: 20090621-0832
>
> I am not sure how to reproduce this. I am attching the GIF image of all my
> plugin cfgs...please let me know if you want me to provide more detauls
>
Re: TPTP ran fine for first time but getting a time-out [message #482212 is a reply to message #481843] Tue, 25 August 2009 17:22 Go to previous messageGo to next message
aravind  is currently offline aravind
Messages: 10
Registered: July 2009
Junior Member
I am not sure how to add attachements...i browsed to the file and then I clicked on Upload File button...nothing seems to happen
Re: TPTP ran fine for first time but getting a time-out [message #482693 is a reply to message #482212] Thu, 27 August 2009 14:37 Go to previous message
Eugene Chan is currently offline Eugene Chan
Messages: 287
Registered: July 2009
Senior Member
I have sent you an email to your email adress and you can reply with your
attachment there.

Eugene

"aravind" <aravind.yarram@equifax.com> wrote in message
news:h716lh$qt7$1@build.eclipse.org...
>I am not sure how to add attachements...i browsed to the file and then I
>clicked on Upload File button...nothing seems to happen
Previous Topic:Newbie problem launching Eclipse Application
Next Topic:Linux -AC nad profiling on Windows OS
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Sep 21 16:17:04 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01902 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software