Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Platform - User Assistance (UA) » Infocenter web app: configuring logging in JBoss 4.2.1
Infocenter web app: configuring logging in JBoss 4.2.1 [message #472519] Tue, 08 April 2008 04:08 Go to next message
Peter Desjardins is currently offline Peter DesjardinsFriend
Messages: 21
Registered: July 2009
Junior Member
I've been using the Infocenter web application in JBoss 4.0.1 for some
time now. I am required to also make it work under JBoss 4.2.1.
Unfortunately JBoss 4.2.1 will not run the web application because of
some incompatibility between log4j in JBoss and commons-logging in the
WAR file.

I see this error when I try to open the infocenter.

org.apache.commons.logging.LogConfigurationException:
org.apache.commons.logging.LogConfigurationException: No suitable Log
constructor [Ljava.lang.Class;@1cfc277 for
org.apache.commons.logging.impl.Log4JLogger (Caused by
java.lang.NoClassDefFoundError: org/apache/log4j/Category) (Caused by
org.apache.commons.logging.LogConfigurationException: No suitable Log
constructor [Ljava.lang.Class;@1cfc277 for
org.apache.commons.logging.impl.Log4JLogger (Caused by
java.lang.NoClassDefFoundError: org/apache/log4j/Category))

Has anyone else run the infocenter web application under JBoss 4.2 or
higher? Did you see this problem and were you able to fix it?

One developer I consulted suggested configuring the web application to
use Java logging instead of log4j. I am trying to try that but have not
succeeded yet.

Thanks for your help.

Peter Desjardins
Re: Infocenter web app: configuring logging in JBoss 4.2.1 [message #475115 is a reply to message #472519] Thu, 12 February 2009 08:42 Go to previous message
gaurav is currently offline gauravFriend
Messages: 2
Registered: July 2009
Junior Member
did any one get the solution of this problem as i am also facing the same
problem and yet to find the solution..

Any help in this regard would be highly appreciated.
Thanks in advance
Re: Infocenter web app: configuring logging in JBoss 4.2.1 [message #623229 is a reply to message #472519] Thu, 12 February 2009 08:42 Go to previous message
gaurav is currently offline gauravFriend
Messages: 2
Registered: July 2009
Junior Member
did any one get the solution of this problem as i am also facing the same
problem and yet to find the solution..

Any help in this regard would be highly appreciated.
Thanks in advance
Previous Topic:Is there a preference key to set "Link with Contents" to "yes"?
Next Topic:Launching a project from universal welcome
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Nov 22 09:17:51 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.14233 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software