Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Subversive » Nop SVN Connectors in OS X Cocoa M7
Nop SVN Connectors in OS X Cocoa M7 [message #46126] Wed, 06 May 2009 18:50 Go to next message
Miles Parker is currently offline Miles Parker
Messages: 1338
Registered: July 2009
Senior Member
I mentioned this inside another thread, but I can't get the connectors
to show up under the current M build. The features all show up as
installed properly:

Subversive SVN Team Provider
(Incubation) 0.7.8.I20090428-1500 org.eclipse.team.svn.feature.group

Subversive SVN
Connectors 2.2.0.I20090505-1500 org.polarion.eclipse.team.svn.connector.feature.group



SVNKit 1.2.2 Implementation
(Optional) 2.2.0.I20090505-1500 org.polarion.eclipse.team.svn.connector.svnkit15.feature.gro up
Re: Nop SVN Connectors in OS X Cocoa M7 [message #46186 is a reply to message #46126] Fri, 08 May 2009 15:03 Go to previous messageGo to next message
Miles Parker is currently offline Miles Parker
Messages: 1338
Registered: July 2009
Senior Member
Please see:

http://bugs.eclipse.org/275495

On 2009-05-06 15:50:26 -0700, Miles Parker <milesparker@gmail.com> said:

> I mentioned this inside another thread, but I can't get the connectors
> to show up under the current M build. The features all show up as
> installed properly:
>
> Subversive SVN Team Provider
> (Incubation) 0.7.8.I20090428-1500 org.eclipse.team.svn.feature.group
>
> Subversive SVN
> Connectors 2.2.0.I20090505-1500 org.polarion.eclipse.team.svn.connector.feature.group



>
> SVNKit 1.2.2 Implementation
> (Optional) 2.2.0.I20090505-1500 org.polarion.eclipse.team.svn.connector.svnkit15.feature.gro up





>
Re: Nop SVN Connectors in OS X Cocoa M7 [message #46722 is a reply to message #46186] Fri, 15 May 2009 10:29 Go to previous message
Igor Burilo is currently offline Igor Burilo
Messages: 435
Registered: July 2009
Senior Member
Hello,

For more details, please see a bug: http://bugs.eclipse.org/275495

>
> Please see:
>
> http://bugs.eclipse.org/275495
>
> On 2009-05-06 15:50:26 -0700, Miles Parker <milesparker@gmail.com> said:
>
>> I mentioned this inside another thread, but I can't get the connectors to
>> show up under the current M build. The features all show up as installed
>> properly:
>>
>> Subversive SVN Team Provider (Incubation) 0.7.8.I20090428-1500
>> org.eclipse.team.svn.feature.group
>>
>> Subversive SVN Connectors 2.2.0.I20090505-1500
>> org.polarion.eclipse.team.svn.connector.feature.group
>
>
>
>>
>> SVNKit 1.2.2 Implementation (Optional) 2.2.0.I20090505-1500
>> org.polarion.eclipse.team.svn.connector.svnkit15.feature.gro up
>
>
>
>
>
>>
>
Previous Topic:Polarion.com downloads hanging
Next Topic:Can not select SVN Connector
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Jul 22 15:37:46 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01886 seconds