Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse Platform » Can't open classes via Plugin Spy anymore :(
Can't open classes via Plugin Spy anymore :( [message #372607] Wed, 29 July 2009 06:01 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: formatzeh.gmx.de

A few days ago I could investigate the source of plugins via the Plugin
Spy (Shift+Alt+F1). But today I click on a class in the spy and nothing
happens. I only can open the plugin.xml from the Plugin spy. Can I
activate it anyhow? I'm using Galileo Modeling Edition.

best regards,
Gilbert
Re: Can't open classes via Plugin Spy anymore :( [message #372641 is a reply to message #372607] Wed, 29 July 2009 06:19 Go to previous messageGo to next message
Eclipse User
Originally posted by: formatzeh.gmx.de

for example, a few days ago, I investigated the source of the
XMLMultiPageEditorPart - the XML editor. But today it isn't possible.
And when I press Strg+Shift+T to open a type the XMLMultiPageEditorPart
won't be displayed. Seems that I lost the sources anyhow? But how and
why? And how will I get them back?
Re: Can't open classes via Plugin Spy anymore :( [message #440451 is a reply to message #372607] Fri, 31 July 2009 04:19 Go to previous messageGo to next message
Eclipse User
Originally posted by: formatzeh.gmx.de

no idea?
Re: Can't open classes via Plugin Spy anymore :( [message #441258 is a reply to message #440451] Fri, 31 July 2009 06:01 Go to previous messageGo to next message
Lars Vogel is currently offline Lars Vogel
Messages: 1048
Registered: July 2009
Senior Member

Have you installed the related SDK from the Eclipse Update site? Try
importing the related plugin into your workspace, as described here:
http://www.vogella.de/articles/EclipseCodeAccess/article.htm l

Gilbert Mirenque wrote:
> no idea?




--
http://www.vogella.de/ - Eclipse plugin and Eclipse RCP Tutorials
Re: Can't open classes via Plugin Spy anymore :( [message #442436 is a reply to message #441258] Fri, 31 July 2009 09:00 Go to previous message
Eclipse User
Originally posted by: formatzeh.gmx.de

Hi Lars,

Lars Vogel wrote:
> Have you installed the related SDK from the Eclipse Update site? Try
> importing the related plugin into your workspace, as described here:
> http://www.vogella.de/articles/EclipseCodeAccess/article.htm l

the confusing fact is that it worked some days ago. I have the Modeling
Edition installed and on the download site you can see that it includes
the sources for the Ecore Diagram Editor for example. But now I can't
access them. It just happens nothing when I click on the link in the
plugin spy.
Previous Topic:Not found localfile_1_0_0 on AIX
Next Topic:team "dirty" label decorators for custom models
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Aug 23 16:06:02 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02862 seconds