Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » General (non-technical) » Eclipse Foundation » Bundles are really there but!!!!
Bundles are really there but!!!! [message #35403] Sat, 10 June 2006 04:01 Go to next message
RADIX is currently offline RADIX
Messages: 3
Registered: July 2009
Junior Member
Greetings,

The Bundles are really there but I get these messages....................

!MESSAGE Bundle update@plugins/org.eclipse.ui.win32_3.1.0.jar [52] was
not resolved.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-06-09 15:51:09.805
!MESSAGE Missing host org.eclipse.ui.ide_[3.0.0,4.0.0).



!SESSION 2006-06-09 15:51:05.930
-----------------------------------------------
eclipse.buildId=unknown
java.version=1.5.0_04
java.vendor=Sun Microsystems Inc.
BootLoader constants: OS=win32, ARCH=x86, WS=win32, NL=en_US
Command-line arguments: -os win32 -ws win32 -arch x86 -data .

!ENTRY org.eclipse.core.runtime 2006-06-09 15:51:09.602
!MESSAGE Product org.jlibrary.client.product could not be found.

!ENTRY org.eclipse.osgi 2006-06-09 15:51:09.680
!MESSAGE Application error
!STACK 1
java.lang.RuntimeException: No application id has been found.
at
org.eclipse.core.internal.runtime.PlatformActivator$1.run(Pl atformActivator.java:204)
at
org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseS tarter.java:376)
at
org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseS tarter.java:163)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at
sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAcce ssorImpl.java:39)
at
sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMe thodAccessorImpl.java:25)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:585)
at org.eclipse.core.launcher.Main.invokeFramework(Main.java:315 )
at org.eclipse.core.launcher.Main.basicRun(Main.java:268)
at org.eclipse.core.launcher.Main.run(Main.java:942)
at org.eclipse.core.launcher.Main.main(Main.java:926)

!ENTRY org.eclipse.osgi 2006-06-09 15:51:09.805
!MESSAGE Bundle update@plugins/org.eclipse.ui.win32_3.1.0.jar [52] was
not resolved.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-06-09 15:51:09.805
!MESSAGE Missing host org.eclipse.ui.ide_[3.0.0,4.0.0).

!ENTRY org.eclipse.osgi 2006-06-09 15:51:09.852
!MESSAGE Bundle update@plugins/org.jlibrary.client.nl1_3.0.0/ [72] was
not resolved.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-06-09 15:51:09.852
!MESSAGE Missing host org.jlibrary.client_[3.0.0,4.0.0).

!ENTRY org.eclipse.osgi 2006-06-09 15:51:09.914
!MESSAGE Bundle update@plugins/org.jlibrary.client_3.0.0/ [73] was not
resolved.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-06-09 15:51:09.930
!MESSAGE Missing required bundle org.eclipse.osgi.util_0.0.0.

!ENTRY org.eclipse.osgi 2006-06-09 15:51:09.961
!MESSAGE Bundle
update@plugins/org.visualcontent.authentication.jlibrarylistener_0.0.3/
[77] was not resolved.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-06-09 15:51:09.961
!MESSAGE Missing required bundle org.jlibrary.client_0.0.0.



How do you go about resolving this ????

Any directions appreciated........

Cheers
RMR
Re: Bundles are really there but!!!! [message #35437 is a reply to message #35403] Sat, 10 June 2006 15:14 Go to previous message
Eclipse User
Originally posted by: zx.us.ibm.com

Please ask this question on the e.p.rcp or e.platform newsgroup. This
newsgroup is reserved for the banter of the Eclipse Foundation.

Cheers,

~ Chris
Previous Topic:Project windows and adding buttons
Next Topic:java.lang.IllegalArgumentException
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Sep 18 16:00:17 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02827 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software