Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
    Replies Views Last message
  [xpand] problem calling xpand from Java
By: Arwin on Thu, 16 September 2010
4 2351 Thu, 16 September 2010 13:56
By: Arwin
  [Acceleo 3] Calling MTL queries from java code
By: Cédric Vidal on Tue, 14 September 2010
5 2158 Wed, 15 September 2010 14:04
By: Cédric Vidal
  Toolchain for source code generation from UML?
By: Juergen Weber on Tue, 07 September 2010
6 3088 Mon, 13 September 2010 07:51
By: Stephane Begaudeau
  [xpand] name of UMLPrimitiveType not generated (=null)
By: Christian Huelsmeier on Sun, 12 September 2010
1 1326 Sun, 12 September 2010 17:20
By: Christian Huelsmeier
  Problem by cast from AnyTypeImpl to ModelImpl
migration OAW 4 to OAW 5(Eclipse galileo)
By: Ming Lu on Tue, 07 September 2010
15 3995 Fri, 10 September 2010 13:16
By: Ming Lu
  [MWE2] [Xtend] mismatched input '<EOF>' expecting RULE_ID
Workflow issues while using Xtend M2M
By: Thomas Delissen on Wed, 08 September 2010
2 2803 Fri, 10 September 2010 10:47
By: Thomas Delissen
  [Acceleo3] Generating code for nested elements
Calling template for top level node only and using recursion
By: Cedric Moonen on Fri, 10 September 2010
2 1248 Fri, 10 September 2010 08:54
By: Cedric Moonen
  [Acceleo3] Generation for user defined metamodels
How to generate code for metamodels that are defined in the workspace ?
By: Cedric Moonen on Thu, 09 September 2010
2 1278 Thu, 09 September 2010 08:52
By: Cedric Moonen
  [Xtend/Xpand] Encoding problem
By: Volker Wegert on Mon, 06 September 2010
3 2274 Wed, 08 September 2010 19:31
By: Christian Dietrich
  [Acceleo 3] ownedElement + filter + reject : unexpected behavior
By: Yannick Duchene (Hibou57) on Tue, 07 September 2010
5 2480 Wed, 08 September 2010 15:58
By: Ed Willink
  [Acceleo 3] Question about debugging templates
Question about debug features available in Acceleo 3
By: Tom G on Tue, 07 September 2010
3 1744 Wed, 08 September 2010 15:20
By: Tom G
  [Acceleo 3] Calling service on list
Can you call a service on a list object in Acceleo 3?
By: Tom G on Mon, 06 September 2010
9 2197 Tue, 07 September 2010 23:50
By: Tom G
  [Acceleo] Problem with String replaceAll
Get null pointer exception when calling replaceAll
By: Tom G on Sun, 05 September 2010
5 2201 Tue, 07 September 2010 13:15
By: Tom G
  Execute MWE Workflow programmatically
Execute MWE Workflow with Java
By: No real name on Sun, 29 August 2010
3 2117 Tue, 07 September 2010 10:05
By: Christian Dietrich
  Model to Text : case of "unsuported by target language"
How to state a given model construct is not supported in a given target language ?
By: Yannick Duchene (Hibou57) on Sun, 05 September 2010
5 2166 Mon, 06 September 2010 15:52
By: Ed Willink
  [xpand] generate files only once
By: Christian Huelsmeier on Mon, 06 September 2010
1 1463 Mon, 06 September 2010 11:12
By: Christian Dietrich
  [xpand] Cannot weave GeneratorAdvice using MWE2
By: steven reinisch on Tue, 27 July 2010
4 2169 Fri, 03 September 2010 07:30
By: Sven Efftinge
  [JET] taglib directive for "c" does not exist or TLD is not found.
By: Eban Escott on Thu, 19 August 2010
1 2014 Fri, 03 September 2010 02:31
By: Eban Escott
  Acceleo3 vs AndroMDA
By: Sergio on Thu, 02 September 2010
0 12775 Thu, 02 September 2010 10:31
By: Sergio
  [Acceleo] How to determine why a template isn't called
By: Eclipse User on Tue, 24 August 2010
6 2142 Thu, 02 September 2010 09:48
By: mami
  Log for programmaticaly MWE execution
By: Enrico Randazzo on Thu, 02 September 2010
0 11990 Thu, 02 September 2010 08:58
By: Enrico Randazzo
  [XPAND] Couldn't resolve type for Long
By: Enrico Randazzo on Mon, 30 August 2010
2 1590 Mon, 30 August 2010 15:51
By: Enrico Randazzo
  Acceleo 3 Create folder in an acceleo main
By: poltrox on Mon, 30 August 2010
1 2136 Mon, 30 August 2010 11:10
By: Laurent Goubet
  [Acceleo 3] Prevent elements from being parsed more than once
Reflexsive Template call with nested for loops parses model elemnts more than once
By: No real name on Sun, 22 August 2010
10 3042 Mon, 30 August 2010 09:05
By: Laurent Goubet
  [Xpand] Running Xpand from Java can't find Xtend generator extension file
By: Eclipse User on Fri, 20 August 2010
4 2975 Tue, 24 August 2010 05:59
By: Eclipse User
  [Acceleo 3] hasStereotype
acceleo 2 --> acceleo3
By: s2o on Sun, 22 August 2010
3 1937 Sun, 22 August 2010 19:45
By: s2o
  [JET] Output not placed under src
By: Lars Vogel on Mon, 12 July 2010
2 2907 Fri, 20 August 2010 13:07
By: Lars Vogel
  [Xtend]: definition of recursive extensions
By: El Arbi Aboussoror on Wed, 11 August 2010
5 2265 Wed, 18 August 2010 08:30
By: Christian Dietrich
  [XPand / XText] Calling XPand template Generation from eclipse Plugin Event Handler
Generate output calling an Xpand template from within a eclipse Plugin Event Handler using an Xtext model as input
By: jemurphy on Wed, 18 August 2010
1 2340 Wed, 18 August 2010 06:38
By: Christian Dietrich
  oAW Recipies
By: Eike Stepper on Tue, 17 August 2010
3 1678 Tue, 17 August 2010 16:56
By: Eike Stepper
  [Announce] M2T ACCELEO 3.1.0M1 is available
By: Cedric Brun on Tue, 17 August 2010
1 1628 Tue, 17 August 2010 08:21
By: Stephane Begaudeau
  [Xpand] How to programmatically use an ecore model root object for code generation
By: Stephan Krusche on Mon, 16 August 2010
1 1653 Mon, 16 August 2010 22:14
By: Christian Dietrich
  how to restrict generation to a set of packages
By: Oliver S on Thu, 12 August 2010
3 1404 Fri, 13 August 2010 13:37
By: Oliver S
  [Xpand]: definition not found
By: El Arbi Aboussoror on Fri, 13 August 2010
1 1741 Fri, 13 August 2010 08:44
By: Christian Dietrich
  JET2 Getting Started
By: Eban Escott on Tue, 10 August 2010
1 2126 Wed, 11 August 2010 22:55
By: Eban Escott
  XPAND OR MOFSCRIPT?
By: Carmen on Wed, 04 August 2010
2 1961 Wed, 11 August 2010 06:26
By: Tristan Faure
  [Xpand] Access to root element from within DEFINE block [SOLVED]
Xpand Template: Accessing the root element of the uderlying model from within a DEFINE block
By: jemurphy on Sun, 08 August 2010
3 2366 Wed, 11 August 2010 04:11
By: jemurphy
  [Xpand] Multiple meta models and ClassCastException
By: Eclipse User on Mon, 09 August 2010
4 2099 Tue, 10 August 2010 16:00
By: Eclipse User
  [XPAND] Problems with getting started
By: Yvette on Tue, 10 August 2010
2 1622 Tue, 10 August 2010 15:21
By: Yvette
  [Xpand2] Looping (for loop / do while loop / while loop)
By: Abdull on Tue, 10 August 2010
1 1664 Tue, 10 August 2010 13:16
By: Abdull
Goto Forum:
  
Legend New Messages New Messages   No New messages No New messages   Locked (w/ unread messages) Locked (w/ unread messages)   Locked Locked   Moved to another forum Moved to another forum

Current Time: Mon Mar 30 20:27:20 GMT 2015

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01769 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software