Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Lua Development Tools » lua development tool without auto-complete(problem with auto-complete)
lua development tool without auto-complete [message #1591486] Thu, 29 January 2015 15:05 Go to next message
lai willy is currently offline lai willyFriend
Messages: 3
Registered: January 2015
Junior Member
as title,
I am sure that code assistance in preference is checked!
But after I key any alphabet ,there is nothing happened,
can somebody help?

thanks
Re: lua development tool without auto-complete [message #1591487 is a reply to message #1591486] Thu, 29 January 2015 15:07 Go to previous messageGo to next message
lai willy is currently offline lai willyFriend
Messages: 3
Registered: January 2015
Junior Member
by the way, I use windows 7
Re: lua development tool without auto-complete [message #1591488 is a reply to message #1591486] Thu, 29 January 2015 15:07 Go to previous messageGo to next message
Simon Bernard is currently offline Simon BernardFriend
Messages: 339
Registered: July 2009
Senior Member
You should use cltr+space to trigger autocomplete.
Re: lua development tool without auto-complete [message #1591740 is a reply to message #1591488] Thu, 29 January 2015 18:16 Go to previous messageGo to next message
lai willy is currently offline lai willyFriend
Messages: 3
Registered: January 2015
Junior Member
It will change the input method,isn't it?
Re: lua development tool without auto-complete [message #1592963 is a reply to message #1591740] Fri, 30 January 2015 10:30 Go to previous messageGo to next message
Simon Bernard is currently offline Simon BernardFriend
Messages: 339
Registered: July 2009
Senior Member
I 'm not sure to understand the point ?
Re: lua development tool without auto-complete [message #1694792 is a reply to message #1591486] Thu, 07 May 2015 22:40 Go to previous message
william bono is currently offline william bonoFriend
Messages: 1
Registered: May 2015
Junior Member
same problem here. Sad
running on win 7, standalone version (1.2.1).
in Windows->Preferences->Lua->Editor->Code Assistance the "enable auto activation" is checked.
in Windows->Preferences->Lua->Execution Environment lua-5.1 is checked.
anyway, if I try to write "display. con" nothing happens (I would hope to see "contentWidth" and so on) and with CTRL+space a red message appears at the bottom left reading "No completion available"
Any idea of what may be wrong?
Previous Topic:Stop attached debugger by code?
Next Topic: LDT 1.3 RC1
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Nov 17 14:51:21 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02748 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top