Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » BPEL Designer » BPEL working from home, not working from office (same laptop, no changes)
BPEL working from home, not working from office (same laptop, no changes) [message #1414800] Mon, 01 September 2014 10:18 Go to next message
Claudio Piccinni is currently offline Claudio PiccinniFriend
Messages: 1
Registered: September 2014
Junior Member
Hi all,
my BPEL project works flawlessly from home, but when I start it from the office it doesn't work, it remains stuck and a loading bar half full appears on the bottom of the web service tester page...
After sending my input the console correctly intercept the webservices invoke responses so the Tomcat7 server is functioning correctly, could it be a problem with the ODE server?

Can anyone help me understand why?
Re: BPEL working from home, not working from office (same laptop, no changes) [message #1415353 is a reply to message #1414800] Tue, 02 September 2014 15:30 Go to previous message
Robert Brodt is currently offline Robert BrodtFriend
Messages: 811
Registered: August 2010
Location: Colorado Springs, CO
Senior Member

Could there be a firewall involved somewhere?
Previous Topic:BPEL/GIT build path Error
Next Topic:copy rule not checked for literals
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Sep 23 12:17:06 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01983 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top