Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » BIRT » Birt and long integer types in my Data Set(Birt and long integer types in my Data Set)
Birt and long integer types in my Data Set [message #856596] Wed, 25 April 2012 20:32 Go to next message
Eric R. is currently offline Eric R.Friend
Messages: 1
Registered: April 2012
Junior Member
Hey everyone! I have one question; I am working on a Derby DB and I am attempting t make a report with Birt. In the Derby DB I have one column that is a BIGINT and every record in that column is 13 digits or more. The data source is established without error, but when I create the data set I have my issue.

The the data set is made with a join of two tables, one of which has the BIGINT column. When I preview the results, all of my data in that column (the BIGINT) is set to 0. When I add that column to a report it is also 0, (I want to sort with this column, so this is a problem for several reasons).

I have edited the data binding for that column and changed the datatype to various other types (decimal, float, string), but I get the same results. I'm stuck here and any help or advice is greatly appreciated! Thanks all Razz !

-Eric
Re: Birt and long integer types in my Data Set [message #857906 is a reply to message #856596] Thu, 26 April 2012 23:28 Go to previous message
Jason Weathersby is currently offline Jason WeathersbyFriend
Messages: 9167
Registered: July 2009
Senior Member

Eric

BIGINT should be getting mapped to Big Decimal type. Are you using the
built in derby driver?

Jason

On 4/25/2012 4:32 PM, Eric Radtke wrote:
> Hey everyone! I have one question; I am working on a Derby DB and I am
> attempting t make a report with Birt. In the Derby DB I have one column
> that is a BIGINT and every record in that column is 13 digits or more.
> The data source is established without error, but when I create the data
> set I have my issue.
> The the data set is made with a join of two tables, one of which has the
> BIGINT column. When I preview the results, all of my data in that column
> (the BIGINT) is set to 0. When I add that column to a report it is also
> 0, (I want to sort with this column, so this is a problem for several
> reasons).
> I have edited the data binding for that column and changed the datatype
> to various other types (decimal, float, string), but I get the same
> results. I'm stuck here and any help or advice is greatly appreciated!
> Thanks all :p !
>
> -Eric
Previous Topic:Rotated axis labels in Windows
Next Topic:Birt 3.7.2 - File Not Found Exception for Data Cube with Cross Tab Report
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Jan 19 07:00:01 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02069 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top