Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Icons are missing in the Eclipse IDE Help
Icons are missing in the Eclipse IDE Help [message #1831611] Tue, 25 August 2020 07:14 Go to next message
Oleg Lashin is currently offline Oleg LashinFriend
Messages: 1
Registered: August 2020
Junior Member
Hello! After reinstalling windows 7 sp1 some icons are missing in the Eclipse IDE Help Contents, like in the picture. Very uncomfortable, don't know what to do? Thanks!
  • Attachment: Contents.png
    (Size: 78.17KB, Downloaded 109 times)

[Updated on: Tue, 25 August 2020 17:43]

Report message to a moderator

Re: Icons are missing in the Eclipse IDE Help [message #1840473 is a reply to message #1831611] Fri, 16 April 2021 01:49 Go to previous message
Will Lauer is currently offline Will LauerFriend
Messages: 1
Registered: April 2021
Junior Member
I've been seeing the same thing for a while now. I finally broke down and completely removed the old installation and reinstalled a new version of Eclipse using the 2021-03 installer. Oddly, even with a new version of eclipse and a fresh workspace, I'm seeing the problem. As far as I can tell, eclipse itself works fine. Its just the various icons in the help that are missing.
Previous Topic:P2 Director Problem
Next Topic:Eclipse installer can't get through proxy, jvm cert issue?
Goto Forum:
  


Current Time: Fri May 14 00:49:18 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03058 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top