Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » RCP Testing Tool » Error and no scripting when starting AUT(RCP Testing Tool Issue)
Error and no scripting when starting AUT [message #1786202] Thu, 26 April 2018 19:28 Go to next message
Frederick Segrest is currently offline Frederick SegrestFriend
Messages: 1
Registered: April 2018
Junior Member
I am trying to Set up and Configure an AUT for an RCP project that my team is working on. When I try to create a script, nothing is created when I interact with the application, and then when I exit the application I get an error:

"Process was terminated while waiting for AUT startup data. Would you like to view log file?"

I have attached the log file.
  • Attachment: console.log
    (Size: 952.09KB, Downloaded 23 times)
Re: Error and no scripting when starting AUT [message #1791354 is a reply to message #1786202] Thu, 28 June 2018 11:04 Go to previous message
Viktoria Dlugopolskaya is currently offline Viktoria DlugopolskayaFriend
Messages: 124
Registered: March 2017
Senior Member
Hi Frederick,

The error you've got is expected when AUT app closes.
Please describe how do you try to create a script? Have you tried to record a script via recording mode?
Previous Topic:TestRunner: ERROR Invalid project description
Next Topic:RCPTT dont record user actions for Rational Functional Tester(RFT)
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Aug 18 20:00:43 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02345 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top