Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Jubula » AUT not getting started with swing application in linux(AUT not getting started with swing application in linux)
AUT not getting started with swing application in linux [message #1754090] Tue, 14 February 2017 13:16 Go to next message
kiruba john is currently offline kiruba johnFriend
Messages: 4
Registered: February 2017
Junior Member
I have installed jubula8.4.1.123 in linux(RHEL) machine.
My requirement is to start the AUT for my application installer (of type swing).
My application installer file is in the format of <<application.bin>>
When we provide application.bin in AUT executable file name under AUT configuration,getting the below error:
"The file "application.bin" is JAR file.Please enter this JAR file in the "Executable JAR file name" field instead".

When we try to configure application .bin file in "Executable JAR file name" field,browser window not displaying application.bin file.

So we created "test.sh" file with the executable step for the "application.bin" file
Now we provided test.sh file under AUT executable file name field.
After that tried to start AUT,it is in progress always.
My application installer is getting launched but as AUT is not started the observation mode/object mapping mode are not enabled.

The same setup(application type as swing) is working fine in windows.
In windows our application installer is application.exe

I have uploaded screenshot for AUT configuration screenshot & the running status.

Kindly help to resolve this.

[Updated on: Wed, 15 February 2017 06:22]

Report message to a moderator

Re: AUT not getting started with swing application in linux [message #1754298 is a reply to message #1754090] Thu, 16 February 2017 09:14 Go to previous messageGo to next message
Elena Pister is currently offline Elena PisterFriend
Messages: 12
Registered: October 2016
Junior Member
Dear John,

could you please check if your test.sh is flagged as executable for Linux?
If not, please change this to an executable and try to start it again in Jubula.

Regards

Elena

Re: AUT not getting started with swing application in linux [message #1754571 is a reply to message #1754298] Mon, 20 February 2017 12:32 Go to previous message
kiruba john is currently offline kiruba johnFriend
Messages: 4
Registered: February 2017
Junior Member
Hi Elena,

Thanks for the update.

File permission is given as executable.

I have attached the screenshot for the same. pl check that.
Let me know if any permissions needs to be included for the same.

Thank you.
Previous Topic:WaitForComponent does not work
Next Topic:My Javafx AUT tab name will keep changing dynamically
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Nov 14 13:11:23 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02369 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top