Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse 4 » Unable To Launch(Running Karel on Luna)
Unable To Launch [message #1726241] Thu, 10 March 2016 17:05 Go to next message
robert fl is currently offline robert flFriend
Messages: 13
Registered: March 2016
Junior Member
I get the unable to launch message when I try to run my first program. I have gone thru installing Eclipse instruction and I am at a lost as to what do to. I am on Luna and there is a screen shot included.

[Updated on: Sat, 12 March 2016 11:06]

Report message to a moderator

Re: Unable To Launch [message #1726259 is a reply to message #1726241] Thu, 10 March 2016 18:54 Go to previous messageGo to next message
Paul Roubekas is currently offline Paul RoubekasFriend
Messages: 207
Registered: March 2012
Location: Chattanooga, TN USA
Senior Member
A sequence of screen captures would help diagnose the problem. In other words what is being done to "launch" the class.

One thing I do see is that there is no "main()" method. Therefore "Run As" Java Application should have issues.


Oxygen 3a
Windows 10
Re: Unable To Launch [message #1726360 is a reply to message #1726259] Fri, 11 March 2016 19:25 Go to previous messageGo to next message
robert fl is currently offline robert flFriend
Messages: 13
Registered: March 2016
Junior Member
Still working on my issue, I have noticed the the Karel program will not run as a application. Not sure how to force Eclipse to see the projects as application, not an app.
Re: Unable To Launch [message #1726366 is a reply to message #1726360] Fri, 11 March 2016 20:26 Go to previous messageGo to next message
Paul Roubekas is currently offline Paul RoubekasFriend
Messages: 207
Registered: March 2012
Location: Chattanooga, TN USA
Senior Member
Have you tried adding a main() method?

I could be wrong, but for me that seem to me to trigger eclipse into seeing a class as a java application.


Oxygen 3a
Windows 10
Re: Unable To Launch [message #1726396 is a reply to message #1726366] Sat, 12 March 2016 11:18 Go to previous messageGo to next message
robert fl is currently offline robert flFriend
Messages: 13
Registered: March 2016
Junior Member
I am following the Stanford CS106a course, I just started and the whole process is very streamlined. "Main Method" is something I do not understand yet but I have been researching it. While I have been trying to start this program, I some how forced Eclipse to only see it as an app. Uninstalling Eclipse did not fix the issue so there must be a preference file somewhere that is holding this whole thing up. If I can some how get back to a clean start, I suspect that my problem would be gone.
Re: Unable To Launch [message #1726404 is a reply to message #1726396] Sat, 12 March 2016 19:44 Go to previous message
robert fl is currently offline robert flFriend
Messages: 13
Registered: March 2016
Junior Member
I have an addendum, I noticed errors messages and not sure what they mean.
Previous Topic:Eclipse - New Plug-in Project - Pure E4 ?
Next Topic:Dynamically changing MPart label is not reflected in UI
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Sep 27 15:49:56 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02088 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top