Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » C / C++ IDE (CDT) » Final Launch Sequence(Failed to execute MI command)
Final Launch Sequence [message #1724775] Thu, 25 February 2016 22:24 Go to next message
Ryan Derr is currently offline Ryan DerrFriend
Messages: 1
Registered: February 2016
Junior Member
So I am new to eclipse and just recently installed it for a class I am taking. I have setup the lib. and such so the coding works to indicate no errors. But when I run the build, it just says

"16:22:35 **** Rebuild of configuration Debug for project cs104_Ryanderr ****
Info: Internal Builder is used for build
g++ -O2 -g -Wall -c -fmessage-length=0 -o main.o "..\\main.cpp"
g++ "-LC:\\MinGW\\lib\\gcc\\mingw32\\4.9.3" -o cs104_Ryanderr.exe main.o

16:22:36 Build Finished (took 1s.41ms)"

So I figure the build was good and try to run the debugger and i get this error then

Error in final launch sequence
Failed to execute MI command:
-file-exec-and-symbols C:/Users/Ryan/Desktop/CTU/C++/cs104_Ryanderr/main.cpp
Error message from debugger back end:
"C:/Users/Ryan/Desktop/CTU/C++/cs104_Ryanderr/main.cpp": not in executable format: File format not recognized
"C:/Users/Ryan/Desktop/CTU/C++/cs104_Ryanderr/main.cpp": not in executable format: File format not recognized

I assume the build made no exe to run, but i can't seem to find a place to help me figure this one out. Thanks in advance
Re: Final Launch Sequence [message #1724851 is a reply to message #1724775] Fri, 26 February 2016 14:37 Go to previous messageGo to next message
Marc Khouzam is currently offline Marc KhouzamFriend
Messages: 357
Registered: July 2009
Senior Member
You need to specify the binary that was built, not the source file. So instead of main.cpp you should specify 'main' (no quotes)

Marc
Re: Final Launch Sequence [message #1724852 is a reply to message #1724851] Fri, 26 February 2016 14:38 Go to previous message
Marc Khouzam is currently offline Marc KhouzamFriend
Messages: 357
Registered: July 2009
Senior Member
Marc Khouzam wrote on Fri, 26 February 2016 14:37
You need to specify the binary that was built, not the source file. So instead of main.cpp you should specify 'main' (no quotes)

Marc


This is in your launch configuration's main tab btw.
Run->Debug Configurations...
Previous Topic:Attaching to process: Not suspending the process
Next Topic:eclipse.vm property has not been set
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Nov 20 13:24:52 GMT 2017

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01732 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software