Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Subversive » Problems when connecting to https repositories
Problems when connecting to https repositories [message #1695386] Wed, 13 May 2015 22:57 Go to next message
Meroly Nedesig is currently offline Meroly NedesigFriend
Messages: 1
Registered: May 2015
Junior Member
Hi all,
I have a strange problem:
When I try to connect to a repository via https Eclipse hangs-up. When trying to connect via http there is no problem.
My data: Debian Jessie, Eclipse 3.8, SVNKit 1.3.5

Thanks
Re: Problems when connecting to https repositories [message #1697733 is a reply to message #1695386] Sun, 07 June 2015 18:23 Go to previous message
Alexander Gurov is currently offline Alexander GurovFriend
Messages: 148
Registered: July 2009
Senior Member
Hello,

There is not enough information actually, but first please check if there are a dialog open with the certificate confirmation or not. If there are no dialogs, but Eclipse is actually in deadlock, then try the following in order to get the deadlock trace:
https://wiki.eclipse.org/How_to_report_a_deadlock
And also regarding versions: the version you've specified looks to be pretty old. So, there is a chance the problem will be gone if you try a more recent solution.

Best regards,
Alexander Gurov.
Previous Topic:SVNKit 1.8.9
Next Topic:Missing Revision Graph option
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 19 11:52:58 GMT 2017

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02160 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software