Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » ServerTools (WTP) » weblogic.xml different in hot publish than war
weblogic.xml different in hot publish than war [message #1691190] Fri, 03 April 2015 01:33
Christian Levesque is currently offline Christian LevesqueFriend
Messages: 3
Registered: January 2013
Junior Member
hi, when I generate my war using mvn clean install, my weblogic.xml is the same as the one in my project. But when using the hot publish, the one under <workspace>\.metadata\.plugins\org.eclipse.core.resources\.projects\<myproject>\beadep\mydomain\<myproject>\WEB-INF is not the same.

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<wls:weblogic-web-app xmlns:wls="..." xmlns:xsi="..." xsi:schemaLocation="...">
<wls:jsp-descriptor>
<wls:keepgenerated>true</wls:keepgenerated>
<wls:working-dir>C:\....</wls:working-dir>
<wls:debug>true</wls:debug>
</wls:jsp-descriptor>
<wls:context-root>authentication-web</wls:context-root>
</wls:weblogic-web-app>

This weblogic.xml doesn't contain the <prefer-application-packages> entries I added in the one from my project.

So how to get this entries added in this file ?

thanks
Previous Topic:Format JSF/XHTML/HTML/... files with each attribute on same line, but column-wise
Next Topic:Adding HTML/JS support to selfmade editor
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Jul 22 18:36:03 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01361 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top