Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Lua Development Tools » Lua Attach Debug Issue(Attempt to debug with OpenResty is problematic)
Lua Attach Debug Issue [message #1637190] Thu, 26 February 2015 15:40 Go to next message
Rollin Crittendon is currently offline Rollin CrittendonFriend
Messages: 1
Registered: February 2015
Junior Member
I got the debugger.lua client from LDT, currently running 1.2.1.201408220948.

In OpenResty I have a location in my nginx.conf file that has debugging like so.

====
require("debugger")("127.0.0.1", "10000", "luaidekey")
====

When I try to debug I am getting the following error.

====
2015/02/26 10:27:39 [error] 18409#0: lua entry thread aborted: runtime error: ./src-third-party/debugger.lua:3150: attempt to perform arithmetic on a nil value
====

Earlier I tried what I think is an earlier version of the debugger.lua. It was not following correctly after a break but it did get to the debug perspective etc. So I know that this stuff got pretty far along with the debugger.lua that was I think an earlier one,

Is there a step I missed?

Thank you for any assistance.
Re: Lua Attach Debug Issue [message #1689443 is a reply to message #1637190] Mon, 23 March 2015 15:37 Go to previous message
Simon Bernard is currently offline Simon BernardFriend
Messages: 337
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,
Did you solve your issue ?
If not, could you give us a sample of code which allow us to fix this ?
Simon
(Sorry for the late response)
Previous Topic:LDT 1.3 M2
Next Topic:step over c function luaL_error
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 25 23:05:31 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02157 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top