Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse Platform » JVM crash on linux with Eclipse 3.7.1(... for an issue that should has been solved for this version precisely)
JVM crash on linux with Eclipse 3.7.1 [message #771888] Wed, 28 December 2011 13:11 Go to next message
Aurelien Pupier is currently offline Aurelien PupierFriend
Messages: 574
Registered: July 2009
Location: Grenoble, FRANCE
Senior Member

Hi,

it seems that I hit this bug: https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=345979
Unfortunately, it happens with 3.7.1.

You can find attached the 3 error logs from the 3 test suites that are failing every time. The native stack trace seems to show that it fails to different native calls:
- j org.eclipse.swt.internal.gtk.OS._gtk_widget_destroy(J)V+0
- J org.eclipse.swt.internal.gtk.OS._g_main_context_iteration(JZ)Z
- j org.eclipse.swt.internal.gtk.OS._g_main_context_iteration(JZ)Z+0

I can reproduce it... It happens on automatic test suite. What s really strange is that the same test suite was working well in 3.6.1. It happens after migration to 3.7.1 although the bug should has been fixed in this version and I never hit it in 3.6.1.

Does anyone has more info about it? How to solve issue?
It seems to be reproducible on my side although it wasn't the case on the bug mentioned above. I can help to test it.

Regards,

Nota system information:
uname:Linux 2.6.32-34-generic #77-Ubuntu SMP Tue Sep 13 19:39:17 UTC 2011 x86_64
vm_info: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (17.1-b03) for linux-amd64 JRE (1.6.0_22-b04), built on Sep 15 2010 01:07:59 by "java_re" with gcc 3.2.2 (SuSE Linux)


Aurélien Pupier - Bonitasoft S.A.
My company Eclipse-related blog
Re: JVM crash on linux with Eclipse 3.7.1 [message #772253 is a reply to message #771888] Thu, 29 December 2011 11:00 Go to previous message
Aurelien Pupier is currently offline Aurelien PupierFriend
Messages: 574
Registered: July 2009
Location: Grenoble, FRANCE
Senior Member

Hi again,

I think I targeted the wrong bug. It was this one https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=357761

Force usage of MOZILLA works for me.

regards,


Aurélien Pupier - Bonitasoft S.A.
My company Eclipse-related blog
Previous Topic:how can i sniff out eclipse http requests?
Next Topic:Is os.version>=10.7 legal in osgi platform filter?
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Nov 20 21:04:13 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.15425 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software