Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Error msg: No command output when running(I might have done some configuration changes in Eclipse ...)
Error msg: No command output when running [message #637820] Tue, 09 November 2010 02:50 Go to next message
Curtis Chou is currently offline Curtis Chou
Messages: 1
Registered: November 2010
Junior Member
and ever since I got this error msg for every application created, uploaded and ran on the emulator. However, all applications ran well on the emulator. Any ideas what's the cause & how to fix it?
==============================================
Severity: Error

Message: No command output when running: 'am start -n curtis.tetrahedra.bouncing.ii/curtis.tetrahedra.bouncing.ii. CurtisII -a android.intent.action.MAIN -c android.intent.category.LAUNCHER' on device emulator-5554

Exception Stack Trace:
com.android.ddmlib.ShellCommandUnresponsiveException
at com.android.ddmlib.AdbHelper.executeRemoteCommand(AdbHelper. java:408)
at com.android.ddmlib.Device.executeShellCommand(Device.java:27 7)
at com.android.ide.eclipse.adt.internal.launch.ActivityLaunchAc tion.doLaunchAction(Unknown Source)
at com.android.ide.eclipse.adt.internal.launch.AndroidLaunchCon troller.launchApp(Unknown Source)
at com.android.ide.eclipse.adt.internal.launch.AndroidLaunchCon troller.simpleLaunch(Unknown Source)
at com.android.ide.eclipse.adt.internal.launch.AndroidLaunchCon troller.access$3(Unknown Source)
at com.android.ide.eclipse.adt.internal.launch.AndroidLaunchCon troller$3.run(Unknown Source)

Session Data:
eclipse.buildId=M20100909-0800
java.version=1.6.0_22
java.vendor=Sun Microsystems Inc.
BootLoader constants: OS=win32, ARCH=x86, WS=win32, NL=zh_TW
Framework arguments: -product org.eclipse.epp.package.java.product
Command-line arguments: -os win32 -ws win32 -arch x86 -product org.eclipse.epp.package.java.product
==============================================
Re: Error msg: No command output when running [message #637821 is a reply to message #637820] Tue, 09 November 2010 02:55 Go to previous messageGo to next message
Russell Bateman is currently offline Russell Bateman
Messages: 3198
Registered: July 2009
Location: Provo, Utah, USA
Senior Member

On 2010.11.08 19:50, Curtis Chou wrote:
> and ever since I got this error msg for every application created,
> uploaded and ran on the emulator. However, all applications ran well on
> the emulator. Any ideas what's the cause & how to fix it?
>[snip]

stackOverflow is a good forum for this sort of thing.
Re: Error msg: No command output when running [message #1018179 is a reply to message #637820] Wed, 13 March 2013 10:20 Go to previous messageGo to next message
Marta Ribeiro is currently offline Marta Ribeiro
Messages: 1
Registered: March 2013
Junior Member
Hi. I'm having the same exact problem. Please tell me you solved and how, it's driving me crazy.

Thank you in advance.
Re: Error msg: No command output when running [message #1049358 is a reply to message #1018179] Thu, 25 April 2013 18:54 Go to previous message
M V is currently offline M V
Messages: 1
Registered: April 2013
Junior Member
I too have gone crazy with this problem...

Finally solved it with a simple configuration on Eclipse:
- Window --> Preferences
- Select Android -> DDMS from left panel
- Increase value of "ADB connection time out (ms)"
Previous Topic:Install Help
Next Topic:modules don't get loaded into interactive-shell [SOLVED]
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 30 19:53:25 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01817 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software