Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Apps not running(Unfortunately the app stops)
Apps not running [message #1372357] Wed, 21 May 2014 20:06 Go to next message
Chris McMannama is currently offline Chris McMannamaFriend
Messages: 2
Registered: May 2014
Junior Member
Hello:
I am new to the development process. The problem I'm having is when finished coding the app and run it in either the avd and even a android phone, the app is loaded but I get message that says "Unfortunately (app name) has stopped" can anyone help me with this problem.
Re: Apps not running [message #1376295 is a reply to message #1372357] Fri, 23 May 2014 10:47 Go to previous message
Russell Bateman is currently offline Russell BatemanFriend
Messages: 3798
Registered: July 2009
Location: Provo, Utah, USA
Senior Member

On 05/21/2014 02:06 PM, Chris McMannama wrote:
> Hello:
> I am new to the development process. The problem I'm having is when
> finished coding the app and run it in either the avd and even a android
> phone, the app is loaded but I get message that says "Unfortunately
> (app name) has stopped" can anyone help me with this problem.

http://www.eclipse.org/forums/index.php/t/225513/
Previous Topic:Eclipse marketplace can't confirm selected features to install
Next Topic:Getting Started with Eclipse
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Nov 29 15:02:57 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02946 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top