Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Problem with Eclipse Debugger?
Problem with Eclipse Debugger? [message #158878] Thu, 29 June 2006 14:26 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: bruce.bruce.com

Hi,

I'm facing problem that I comment out some Java code in debug mode and I
restart my Eclipse IDE, do a clean ant build but the debugger still
remembers the old breakpoints in the commented code and suspends at the same
old places? Did anyone run into the same issue? If yes, any known
workarounds for this?

Thanks in advance,
- Bruce
Re: Problem with Eclipse Debugger? [message #158912 is a reply to message #158878] Thu, 29 June 2006 15:11 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: hendrik_maryns.despammed.com

-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1
NotDashEscaped: You need GnuPG to verify this message

bruce uitte de volgende tekst op 06/29/2006 04:26 PM:
> Hi,
>
> I'm facing problem that I comment out some Java code in debug mode and I
> restart my Eclipse IDE, do a clean ant build but the debugger still
> remembers the old breakpoints in the commented code and suspends at the same
> old places? Did anyone run into the same issue? If yes, any known
> workarounds for this?

Disable the breakpoint. Though this is no normal behaviour. And you
don?t need to restart Eclipse in order to comment out some code while
debugging!?!

H.

--
Hendrik Maryns

==================
www.lieverleven.be
http://aouw.org
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.2 (GNU/Linux)

iD8DBQFEo+2ne+7xMGD3itQRAsY9AJ0QPhA9eHfHUmoDVrd7TMam2jzsjgCe P+tq
HzRjhv1gmb3+enu2B6WD4to=
=LCTg
-----END PGP SIGNATURE-----
Re: Problem with Eclipse Debugger? [message #158919 is a reply to message #158878] Thu, 29 June 2006 15:17 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: ns_dkerber.ns_WarrenRogersAssociates.com

In article <e80nvj$q6a$1@utils.eclipse.org>, bruce@bruce.com says...
> Hi,
>
> I'm facing problem that I comment out some Java code in debug mode and I
> restart my Eclipse IDE, do a clean ant build but the debugger still
> remembers the old breakpoints in the commented code and suspends at the same
> old places? Did anyone run into the same issue? If yes, any known
> workarounds for this?

Did you do a "clean project" in Eclipse? That usually does it for me...

--
Remove the ns_ from if replying by e-mail (but keep posts in the
newsgroups if possible).
Re: Problem with Eclipse Debugger? [message #158957 is a reply to message #158912] Thu, 29 June 2006 18:15 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: bruce.bruce.com

I tried all options - disable breakpoint, remove breakpoint and even removed
the commented code - but the debugger still goes to the same lines. Yes, I
know I don't need to restart Eclipse but hot code replacement failed in my
case when I commented few lines of code which is part of method (I don't
know why it failed, it said, "Reason: Delete method not implemented") so had
to restart my application. When it still didn't work I closed Eclipse just
to try if it solves.

I also tried the Clean project option (with Build Automatically enabled) and
I can see the "classes" folder deleted & recreated when I did this & still
the commented out code gets executed when I restarted the debug session. So
I don't know what else do now.

As a last resort I can try setting up my project in Eclipse from scratch.

- Bruce


"Hendrik Maryns" <hendrik_maryns@despammed.com> wrote in message
news:e80qj6$bov$1@utils.eclipse.org...
> -----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
> Hash: SHA1
> NotDashEscaped: You need GnuPG to verify this message
>
> bruce uitte de volgende tekst op 06/29/2006 04:26 PM:
>> Hi,
>>
>> I'm facing problem that I comment out some Java code in debug mode and I
>> restart my Eclipse IDE, do a clean ant build but the debugger still
>> remembers the old breakpoints in the commented code and suspends at the
>> same
>> old places? Did anyone run into the same issue? If yes, any known
>> workarounds for this?
>
> Disable the breakpoint. Though this is no normal behaviour. And you
> don?t need to restart Eclipse in order to comment out some code while
> debugging!?!
>
> H.
>
> --
> Hendrik Maryns
>
> ==================
> www.lieverleven.be
> http://aouw.org
> -----BEGIN PGP SIGNATURE-----
> Version: GnuPG v1.4.2 (GNU/Linux)
>
> iD8DBQFEo+2ne+7xMGD3itQRAsY9AJ0QPhA9eHfHUmoDVrd7TMam2jzsjgCe P+tq
> HzRjhv1gmb3+enu2B6WD4to=
> =LCTg
> -----END PGP SIGNATURE-----
>
Re: Problem with Eclipse Debugger? [message #1743398 is a reply to message #158957] Thu, 15 September 2016 03:34 Go to previous message
Vikram Jadhav is currently offline Vikram JadhavFriend
Messages: 1
Registered: September 2016
Junior Member
Hi Bruce,

I am facing exactly same issue. Could you please share guidelines to overcome this problem ? I am using Eclipse Kepler. I tried cleaning project, built again, deleted the commented code but when I debug, it is taking me to old breakpoints even if I disabled/deleted the breakpoints.

Thank you.
Previous Topic:Eclipse git project with git externals
Next Topic:AppCompatActivity and Eclipse
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Sep 20 04:08:15 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03135 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top