Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Dynamic Languages Toolkit (DLTK) » Can't get ruby to work
Can't get ruby to work [message #13052] Mon, 13 August 2007 12:36 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: dcorbin.allureglobal.com

I create a ruby project, and create a ruby script. The script does nothing
more than 'puts "test"'. I then do "Run as Ruby Script". There is no
output. The console window shows that the script ran and terminated.

What a I doing wrong?

David
Re: Can't get ruby to work [message #13081 is a reply to message #13052] Tue, 14 August 2007 04:33 Go to previous message
Andrei Sobolev is currently offline Andrei SobolevFriend
Messages: 72
Registered: July 2009
Member
Hi David,

It was bug in launching for Ruby and MacOS X, we already fixed it.
Please update to latest version of DLTK.
(http://download.eclipse.org/technology/dltk/downloads/)

Andrei.

> I create a ruby project, and create a ruby script. The script does nothing
> more than 'puts "test"'. I then do "Run as Ruby Script". There is no
> output. The console window shows that the script ran and terminated.
>
> What a I doing wrong?
>
> David
>
Previous Topic:JRuby
Next Topic:DLTK project status and health (An open letter to Mark)
Goto Forum:
  


Current Time: Sat May 18 19:56:04 GMT 2024

Powered by FUDForum. Page generated in 0.04127 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top