Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » changing the RAC port makes eclipse crash when trying to verify the deployment
changing the RAC port makes eclipse crash when trying to verify the deployment [message #111492] Thu, 06 September 2007 09:04 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: mcconstantinescu.axway.com

Hello,

I am using RemoteAgent Controller 4.2.2 on a hp PA-RISC machine to perform
tests remotely. The version of eclipse, installed on my WIN XP
workstation is 3.2.
I have changed the port to 14315, into
<rac_install>config/serviceconfig.xml. And I restarted the RAC on the
remote machine. RAServer started successfully on that port :

hpx23:/XTP/RAC422/bin> netstat -an | grep 14315
tcp 0 0 *.14315 *.* LISTEN


I have change the port accordingly, into eclipse, on
Window->Preferences->Test->Agent Controller Local Port
and also for
Window->Preferences->Profiling and logging ->Agent Controller Local Port

When I try to launch a test on that machine, Eclipse freezes and I cannot
control it anymore and I have to kill the process.
If I stop the RAC on the remote machine, Eclipse gives me the right
message - RAC is not running on the remote host.

Could you explain me what happens to my test environment and how could I
make my tests work ?
Thank you.
Carmen Constantinescu
Re: changing the RAC port makes eclipse crash when trying to verify the deployment [message #112723 is a reply to message #111492] Wed, 19 September 2007 12:38 Go to previous message
Paul Slauenwhite is currently offline Paul SlauenwhiteFriend
Messages: 975
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Carmen,
When changing the Agent Controller port in, on the
Window->Preferences->Test->Agent Controller Local Port requires updating
when launching tests (see
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=194752).

This appears to be a defect. What port number(s) did you change on the
remote side (what were the original values)? Can you launch your tests with
the default port number(s)? If yes/yes, please open a defect.

Ideally, we should allow the user to specify the port in the location:

https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=194754

Paul
"Carmen Constantinescu" <mcconstantinescu@axway.com> wrote in message
news:a59f4ee2dd25220d1d83e606a6e4be13$1@www.eclipse.org...
> Hello,
> I am using RemoteAgent Controller 4.2.2 on a hp PA-RISC machine to perform
> tests remotely. The version of eclipse, installed on my WIN XP
> workstation is 3.2.
> I have changed the port to 14315, into
> <rac_install>config/serviceconfig.xml. And I restarted the RAC on the
> remote machine. RAServer started successfully on that port :
>
> hpx23:/XTP/RAC422/bin> netstat -an | grep 14315
> tcp 0 0 *.14315 *.* LISTEN
>
>
> I have change the port accordingly, into eclipse, on
> Window->Preferences->Test->Agent Controller Local Port and also for
> Window->Preferences->Profiling and logging ->Agent Controller Local Port
> When I try to launch a test on that machine, Eclipse freezes and I cannot
> control it anymore and I have to kill the process.
> If I stop the RAC on the remote machine, Eclipse gives me the right
> message - RAC is not running on the remote host.
>
> Could you explain me what happens to my test environment and how could I
> make my tests work ?
> Thank you.
> Carmen Constantinescu
>
Previous Topic:Calling other suites in a behaviour?
Next Topic:How do I get Code Coverage analysis?
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Jul 21 23:59:30 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01738 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top