Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF "Technology" (Ecore Tools, EMFatic, etc)  » Bugs by EMFT
Bugs by EMFT [message #107368] Thu, 17 January 2008 12:57 Go to next message
Thomas Roland is currently offline Thomas RolandFriend
Messages: 36
Registered: July 2009
Member
I create an Ecore project first. Then I create an ecorediag file. At the
same time an ecore file (for example DefaultName.ecore) is also created.
But two sub dirs "null" under "DefaultName.ecore" are also created. Why
need two? I think one is enough since they are exactly the same.

Further, after I've created some classes on the diagram and as I using the
mouse to organize their locations, all the class box junp to the top-left
corner and I can't more them anymore.
Re: Bugs by EMFT [message #107377 is a reply to message #107368] Thu, 17 January 2008 13:06 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: merks.ca.ibm.com

Thomas,

Please try to use [Ecore Tools] as the prefix for the subject line for
questions specific to that component since this newsgroup is used for a
growing number of components so using a prefix will help keep things
well organized. In general it's also good to keep an eye on the Error
Log view when there are problems so you can include stack traces. The
Ecore Tools stuff is very cool hey!


thomas2004 wrote:
> I create an Ecore project first. Then I create an ecorediag file. At
> the same time an ecore file (for example DefaultName.ecore) is also
> created. But two sub dirs "null" under "DefaultName.ecore" are also
> created. Why need two? I think one is enough since they are exactly
> the same.
>
> Further, after I've created some classes on the diagram and as I using
> the mouse to organize their locations, all the class box junp to the
> top-left corner and I can't more them anymore.
>
>
>
Re: [Ecore Tools] Bugs by EMFT [message #107435 is a reply to message #107368] Thu, 17 January 2008 14:10 Go to previous messageGo to next message
Jacques LESCOT is currently offline Jacques LESCOTFriend
Messages: 247
Registered: July 2009
Senior Member
This is a multi-part message in MIME format.
--------------080300070707060101070607
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-15; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit

Thomas,

you see twice the contents of the model files, because there are two
providers defined : the one coming from Ecore Tools, and another one
defined in the Ecore Diagram example available with GMF. However, you
should disable it (see the attached screenshot) : in the Project
Exporer, select "Customize View..." from the pulldown menu.

thomas2004 a
Re: Bugs by EMFT [message #107503 is a reply to message #107377] Thu, 17 January 2008 14:55 Go to previous message
Thomas Roland is currently offline Thomas RolandFriend
Messages: 36
Registered: July 2009
Member
I hope the "The Ecore Tools stuff is very cool". :-)
Re: Bugs by EMFT [message #614027 is a reply to message #107368] Thu, 17 January 2008 13:06 Go to previous message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 31559
Registered: July 2009
Senior Member
Thomas,

Please try to use [Ecore Tools] as the prefix for the subject line for
questions specific to that component since this newsgroup is used for a
growing number of components so using a prefix will help keep things
well organized. In general it's also good to keep an eye on the Error
Log view when there are problems so you can include stack traces. The
Ecore Tools stuff is very cool hey!


thomas2004 wrote:
> I create an Ecore project first. Then I create an ecorediag file. At
> the same time an ecore file (for example DefaultName.ecore) is also
> created. But two sub dirs "null" under "DefaultName.ecore" are also
> created. Why need two? I think one is enough since they are exactly
> the same.
>
> Further, after I've created some classes on the diagram and as I using
> the mouse to organize their locations, all the class box junp to the
> top-left corner and I can't more them anymore.
>
>
>


Ed Merks
Professional Support: https://www.macromodeling.com/
Re: [Ecore Tools] Bugs by EMFT [message #614029 is a reply to message #107368] Thu, 17 January 2008 14:10 Go to previous message
Jacques LESCOT is currently offline Jacques LESCOTFriend
Messages: 247
Registered: July 2009
Senior Member
This is a multi-part message in MIME format.
--------------080300070707060101070607
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-15; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit

Thomas,

you see twice the contents of the model files, because there are two
providers defined : the one coming from Ecore Tools, and another one
defined in the Ecore Diagram example available with GMF. However, you
should disable it (see the attached screenshot) : in the Project
Exporer, select "Customize View..." from the pulldown menu.

thomas2004 a
Re: Bugs by EMFT [message #614034 is a reply to message #107377] Thu, 17 January 2008 14:55 Go to previous message
Thomas Roland is currently offline Thomas RolandFriend
Messages: 36
Registered: July 2009
Member
I hope the "The Ecore Tools stuff is very cool". :-)
Previous Topic:[Ecore Tools] Error by EMFT
Next Topic:[CDO][0.8.0] Nested Transaction
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 29 22:33:51 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02567 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top