Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » TMF (Xtext) » question on IScope API(getSingleElement)--my mistake
icon5.gif  question on IScope API(getSingleElement)--my mistake [message #843683] Fri, 13 April 2012 09:14 Go to next message
Kevin Sun is currently offline Kevin SunFriend
Messages: 32
Registered: August 2010
Location: China
Member

But I have not found the way to delete this topic. I am sorry

[Updated on: Fri, 13 April 2012 10:20]

Report message to a moderator

Re: question on IScope API(getSingleElement) [message #844056 is a reply to message #843683] Fri, 13 April 2012 16:30 Go to previous message
Sebastian Zarnekow is currently offline Sebastian ZarnekowFriend
Messages: 3108
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Kevin,

this may be due to inconsistent scope implementations. How does you
scope structure look like (e.g. SimpleScope -> MapBasedScope ->
MultimapScope ... )

Regards,
Sebastian
--
Need professional support for Eclipse Modeling?
Go visit: http://xtext.itemis.com

Am 13.04.12 11:14, schrieb Kevin Sun:
> I used the methods in IScope as following:
>
> Iterable<IEObjectDescription> resultsTable =
> scope.getElements(qualifiedLinkName);
> IEObjectDescription tmDescription =
> scope.getSingleElement(qualifiedLinkName);
>
> But I got different results.
> -the "resultsTable" is empty. (result.iterator().hasNext() is false)
> -the tmDescription is not "null".
>
> I found that there is ImportScope in the nested scope.
>
> Who can help me to give the reason of this problem.
> The version of Xtext I used is 2.0.0.v201106070531.
>
> Thanks!
Previous Topic:Re: Creating common interface
Next Topic:Xtext 2.3.0M6 outline view extension point
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Aug 06 13:09:18 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02133 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top