Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » SWTError: No more handles [gtk_init_check() failed]
SWTError: No more handles [gtk_init_check() failed] [message #89178] Fri, 01 December 2006 06:36 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: rajakididi.hotmail.com

Hi,

I am doing a Profile Launch as an Eclipse Application configuration. The
launch proceeds collecting execution time and memory information but after
a minute or so the launch terminates. The application doesn't launch
itself. i can't see the IDE / workbench. And in the .log file available in
the workspace I see the following stack information printed:

!STACK 1
org.eclipse.swt.SWTError: No more handles [gtk_init_check() failed]
at org.eclipse.swt.SWT.error(SWT.java:3400)
at org.eclipse.swt.widgets.Display.createDisplay(Display.java:7 93)
at org.eclipse.swt.widgets.Display.create(Display.java:781)
at org.eclipse.swt.graphics.Device.<init>(Device.java:145)
at org.eclipse.swt.widgets.Display.<init>(Display.java:452)
at org.eclipse.swt.widgets.Display.<init>(Display.java:443)
at
org.eclipse.ui.internal.Workbench.createDisplay(Workbench.ja va:448)
at org.eclipse.ui.PlatformUI.createDisplay(PlatformUI.java:161)
.....


I looked for this problem and saw a Bug filed for it at:
[ https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=138182 ]

I tried with the few quick fixes mentioned in the bug report like setting
the Environment Variables and so, but no luck.

I am running Ubuntu Dapper distribution on an x86 machine with Eclipse SDK
3.2.0 with TPTP 4.2.0 and JDK1.5.

Please help me to figure out a solution for this.

Thanks & Regards,
Keya
Re: SWTError: No more handles [gtk_init_check() failed] [message #96288 is a reply to message #89178] Wed, 18 April 2007 12:29 Go to previous message
Paul Slauenwhite is currently offline Paul SlauenwhiteFriend
Messages: 975
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Keya,
You may want to try this work-around:

http://www.eclipse.org/tptp/home/downloads/releasenotes/rele asenotes4_3_0.html#4_CTI_1

Paul
"Keya" <rajakididi@hotmail.com> wrote in message
news:38ac4a126190ebceadd0f8ecefb9f700$1@www.eclipse.org...
> Hi,
>
> I am doing a Profile Launch as an Eclipse Application configuration. The
> launch proceeds collecting execution time and memory information but after
> a minute or so the launch terminates. The application doesn't launch
> itself. i can't see the IDE / workbench. And in the .log file available in
> the workspace I see the following stack information printed:
> !STACK 1
> org.eclipse.swt.SWTError: No more handles [gtk_init_check() failed]
> at org.eclipse.swt.SWT.error(SWT.java:3400)
> at org.eclipse.swt.widgets.Display.createDisplay(Display.java:7 93)
> at org.eclipse.swt.widgets.Display.create(Display.java:781)
> at org.eclipse.swt.graphics.Device.<init>(Device.java:145)
> at org.eclipse.swt.widgets.Display.<init>(Display.java:452)
> at org.eclipse.swt.widgets.Display.<init>(Display.java:443)
> at
> org.eclipse.ui.internal.Workbench.createDisplay(Workbench.ja va:448)
> at org.eclipse.ui.PlatformUI.createDisplay(PlatformUI.java:161)
> ....
>
>
> I looked for this problem and saw a Bug filed for it at: [
> https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=138182 ]
>
> I tried with the few quick fixes mentioned in the bug report like setting
> the Environment Variables and so, but no luck.
> I am running Ubuntu Dapper distribution on an x86 machine with Eclipse SDK
> 3.2.0 with TPTP 4.2.0 and JDK1.5.
>
> Please help me to figure out a solution for this.
> Thanks & Regards,
> Keya
>
Previous Topic:Information on org.eclipse.pde.ui.test?
Next Topic:Client samples for old protocol to talk to AC
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Sep 20 22:10:27 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01832 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top