Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » GLA RT
GLA RT [message #7304] Sat, 26 February 2005 11:41 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: mujtaba.alsaif.brunel.ac.uk

good morning,

i managed to get throught to the gla.bat but when run, all it displays is
the the libraries used to read and provessthe GLA adapter file,

this is the execution from the command prompt

D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\bin>gla
"D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\eclipse\workspace
\Adapters and GLAs\adapter.adapter"

D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\bin>SET JAVA_HOME=C:\Program Files\IBM\Java142\jre

D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\bin>SET GLA_HOME=D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32

D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\bin>"C:\Program Files\IBM\Java142\jre\bin\java"
-clas
spath
" D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\lib\hparse.jar;D:\eclipse-SDK-3.1 M4-win32\lib\
glaconfigs.jar;D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\lib\hglaconfig.jar ;D:\eclipse-SDK-3.1M
4-win32\lib\logparsers.jar;D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\lib\hg la.jar;D:\eclipse-SD
K-3.1M4-win32\lib\hexr.jar;D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\lib\hl cbe101.jar;D:\eclips
e-SDK-3.1M4-win32\lib\ecore.jar;D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\l ib\common.jar;D:\ecl
ipse-SDK-3.1M4-win32\lib\hlcore.jar"
org.eclipse.hyades.logging.adapter.Adapter
-ac ""D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\eclipse\workspace\Adapters and
GLAs\adapter.ada
pter"" -cc ""D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\eclipse\workspace\Adapters and
GLAs\adap
ter.adapter""
Command line usage: Adapter [-cc ContextConfiguration.xml] [-ac
ComponentConfigu
rations.xml]

D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\bin>



is this supposed to happen?

any recommendations?
mujtaba
Re: GLA RT [message #7977 is a reply to message #7304] Sat, 26 February 2005 20:15 Go to previous messageGo to next message
Paul Slauenwhite is currently offline Paul SlauenwhiteFriend
Messages: 975
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Mujtaba,
In short, your command should work after looking at the current code.
This output is generated when part of the ac/cc is missing or erroneous.
Fortunately, your command appears to be fine. I tested you command using
the latest Haydes v3.2 driver and everything works fine when adding the
following to the gla.bat:

1) The -DGLA_HOME="%GLA_HOME%" JVM parameter:

java -DGLA_HOME="%GLA_HOME%" -classpath ...

2) PUSHD/POPD calls to the directory containing the adapter file
before/after the java.exe call.

I have opened Hyades defect
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=86758 for #2 above.

Paul

"mujtaba alsaif" <mujtaba.alsaif@brunel.ac.uk> wrote in message
news:cvpn8u$c8u$1@www.eclipse.org...
> good morning,
>
> i managed to get throught to the gla.bat but when run, all it displays is
> the the libraries used to read and provessthe GLA adapter file,
>
> this is the execution from the command prompt
>
> D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\bin>gla
> "D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\eclipse\workspace
> \Adapters and GLAs\adapter.adapter"
>
> D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\bin>SET JAVA_HOME=C:\Program
Files\IBM\Java142\jre
>
> D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\bin>SET GLA_HOME=D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32
> az
> D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\bin>"C:\Program Files\IBM\Java142\jre\bin\java"
> -clas
> spath
> " D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\lib\hparse.jar;D:\eclipse-SDK-3.1 M4-win32\lib\
>
glaconfigs.jar;D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\lib\hglaconfig.jar ;D:\eclipse-SDK-
3.1M
>
4-win32\lib\logparsers.jar;D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\lib\hg la.jar;D:\eclips
e-SD
>
K-3.1M4-win32\lib\hexr.jar;D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\lib\hl cbe101.jar;D:\ec
lips
>
e-SDK-3.1M4-win32\lib\ecore.jar;D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\l ib\common.jar;D:
\ecl
> ipse-SDK-3.1M4-win32\lib\hlcore.jar"
> org.eclipse.hyades.logging.adapter.Adapter
> -ac ""D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\eclipse\workspace\Adapters and
> GLAs\adapter.ada
> pter"" -cc ""D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\eclipse\workspace\Adapters and
> GLAs\adap
> ter.adapter""
> Command line usage: Adapter [-cc ContextConfiguration.xml] [-ac
> ComponentConfigu
> rations.xml]
>
> D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\bin>
>
>
>
> is this supposed to happen?
>
> any recommendations?
> mujtaba
>
Re: GLA RT [message #8162 is a reply to message #7977] Tue, 01 March 2005 17:56 Go to previous message
Paul Slauenwhite is currently offline Paul SlauenwhiteFriend
Messages: 975
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Mujtaba,
By way of an update on bullet #2, this defect is invalid for two
reasons:

1) This script file is not in the TPTP project.
2) The problem was due to an ill configured adapter file (e.g. directory
property was set to the current directory, or '.').

I have since closed https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=86758.

Paul

"Paul Slauenwhite" <paules@ca.ibm.com> wrote in message
news:cvqldh$573$1@www.eclipse.org...
> Hi Mujtaba,
> In short, your command should work after looking at the current code.
> This output is generated when part of the ac/cc is missing or erroneous.
> Fortunately, your command appears to be fine. I tested you command using
> the latest Haydes v3.2 driver and everything works fine when adding the
> following to the gla.bat:
>
> 1) The -DGLA_HOME="%GLA_HOME%" JVM parameter:
>
> java -DGLA_HOME="%GLA_HOME%" -classpath ...
>
> 2) PUSHD/POPD calls to the directory containing the adapter file
> before/after the java.exe call.
>
> I have opened Hyades defect
> https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=86758 for #2 above.
>
> Paul
>
> "mujtaba alsaif" <mujtaba.alsaif@brunel.ac.uk> wrote in message
> news:cvpn8u$c8u$1@www.eclipse.org...
> > good morning,
> >
> > i managed to get throught to the gla.bat but when run, all it displays
is
> > the the libraries used to read and provessthe GLA adapter file,
> >
> > this is the execution from the command prompt
> >
> > D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\bin>gla
> > "D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\eclipse\workspace
> > \Adapters and GLAs\adapter.adapter"
> >
> > D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\bin>SET JAVA_HOME=C:\Program
> Files\IBM\Java142\jre
> >
> > D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\bin>SET GLA_HOME=D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32
> > az
> > D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\bin>"C:\Program
Files\IBM\Java142\jre\bin\java"
> > -clas
> > spath
> >
" D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\lib\hparse.jar;D:\eclipse-SDK-3.1 M4-win32\lib\
> >
>
glaconfigs.jar;D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\lib\hglaconfig.jar ;D:\eclipse-SDK-
> 3.1M
> >
>
4-win32\lib\logparsers.jar;D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\lib\hg la.jar;D:\eclips
> e-SD
> >
>
K-3.1M4-win32\lib\hexr.jar;D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\lib\hl cbe101.jar;D:\ec
> lips
> >
>
e-SDK-3.1M4-win32\lib\ecore.jar;D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\l ib\common.jar;D:
> \ecl
> > ipse-SDK-3.1M4-win32\lib\hlcore.jar"
> > org.eclipse.hyades.logging.adapter.Adapter
> > -ac ""D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\eclipse\workspace\Adapters and
> > GLAs\adapter.ada
> > pter"" -cc ""D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\eclipse\workspace\Adapters and
> > GLAs\adap
> > ter.adapter""
> > Command line usage: Adapter [-cc ContextConfiguration.xml] [-ac
> > ComponentConfigu
> > rations.xml]
> >
> > D:\eclipse-SDK-3.1M4-win32\bin>
> >
> >
> >
> > is this supposed to happen?
> >
> > any recommendations?
> > mujtaba
> >
>
>
Previous Topic:GLA and Java
Next Topic:Getting started with hyades...
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 17 23:33:21 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02441 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top