Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Remote Application Platform (RAP) » favicon missing in chrome(org.eclipse.rap.ui.branding)
favicon missing in chrome [message #661122] Wed, 23 March 2011 09:42 Go to next message
Sudesh Bulathsinhala is currently offline Sudesh BulathsinhalaFriend
Messages: 193
Registered: October 2010
Senior Member
hello,

chrome :
favicon is missing on the URL Bar.


i-explorer
favicon is missing on both URL Bar and Tab Window.


firefox :
favicon is well placed and visible on both URL Bar and Tab Window.


Is this a bug or had this been reported earlier ?
we're using RAP 1.4 M6

Your input is highly appreciated.

Regards,
Sudesh

[Updated on: Wed, 23 March 2011 09:44]

Report message to a moderator

Re: favicon missing in chrome [message #661170 is a reply to message #661122] Wed, 23 March 2011 12:40 Go to previous messageGo to next message
Ivan Furnadjiev is currently offline Ivan FurnadjievFriend
Messages: 2359
Registered: July 2009
Location: Sofia, Bulgaria
Senior Member
Hi Sudesh,
is your favicon in ICO format? IE respects only ICO favicon and not PNG.
Best,
Ivan

On 3/23/2011 11:42 AM, Sudesh Bulathsinhala wrote:
> hello,
>
> chrome :
> favicon is missing on the URL Bar.
>
> i-explorer
> favicon is missing on both URL Bar and Tab Window.
>
> firefox :
> favicon is well placed and visible on both URL Bar and Tab Window.
>
> Is this a bug ?
> more over the RAP application runs fastest on Chrome and then Firefox
> (slight performance different noticeable).
>
> iexplorer is the worst and it produces the following error 90% of the
> time.
>
> Stop running this script ?
>
> A script on this page is causing your web browser to run slowly. If it
> continues to run, your computer might become unresponsive.
>
> Has anyone tested RAP on these browsers for heavy work ?
> for now RAP works fine with both Chrome and Firefox.
> Your input is highly appreciated.
>
> Regards,
> Sudesh
Re: favicon missing in chrome [message #661181 is a reply to message #661170] Wed, 23 March 2011 13:45 Go to previous messageGo to next message
Sudesh Bulathsinhala is currently offline Sudesh BulathsinhalaFriend
Messages: 193
Registered: October 2010
Senior Member
Hello Ivan,

You're correct, we're using PNG which works with firefox, will try with ICO image on both Chrome and IExplorer and reply you soon.

Thanks,
Sudesh
Re: favicon missing in chrome [message #663074 is a reply to message #661181] Sun, 03 April 2011 09:14 Go to previous message
Sudesh Bulathsinhala is currently offline Sudesh BulathsinhalaFriend
Messages: 193
Registered: October 2010
Senior Member
hi,
using .ico file for favicon fixed and resolved the issue.

thanks,
sudesh
Previous Topic:org.elcipse.ui.console Getaway
Next Topic:RAP Browser Performance
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Nov 30 13:28:36 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02178 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top