Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » M2M (model-to-model transformation) » Re: [AM3] ATL transformation Ant Task
Re: [AM3] ATL transformation Ant Task [message #64977] Mon, 29 October 2007 22:04
Eclipse UserFriend
Originally posted by: freddy.allilaire.univ-nantes.fr

Hi Frédéric,

You may need to use the "path" attribute in the outModel element:
<outModel name="OUT" model="${APD}" metamodel="UML2" path="xxx.uml" />

EMF will use this to determine the correct factory
(http://wiki.eclipse.org/AM3_Ant_Tasks#outModel).

Regards,
Freddy.

frederic.thomas@cea.fr a écrit :
> Hi,
>
> I would like to launch programmaticaly an ATL transformation on UML
> models with the AM3 ant tasks. Hence, I wrote that ant script :
> <am3.atl path="${transformationPath}/PD2APD.atl"
> allowintermodelreferences="true">
> <inModel name="UML2" model="UML2"/>
> <inModel name="IN" model="PDS"/>
> <inModel name="TraceaPro" model="TraceaPro"/>
> <outModel name="OUT" model="${APD}" metamodel="UML2"/>
> <library name="UML2Lib" path="${libraryPath}/UML2Lib.asm"/>
> </am3.atl>
>
> The corresponding models are succesfully load and saved with am3 task.
> The transformation is executed without errors. Nevertheless the output
> model is corrupted. Some XMI references are wrong.
>
> I have tried to launch the same configuration with the GUI wizard and
> the output model is healthy.
> Does anybody deal with that problem ?
>
Previous Topic:[ATL] RC2 installation
Next Topic:[ATL] How to reference object of different metamodels
Goto Forum:
  


Current Time: Fri May 14 23:54:25 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01360 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top