Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » M2T (model-to-text transformation) » [acceleo]Accessing UML elements in SysML Model
[acceleo]Accessing UML elements in SysML Model [message #638635] Thu, 11 November 2010 21:13 Go to next message
Bill Kinahan is currently offline Bill KinahanFriend
Messages: 6
Registered: July 2009
Junior Member
I'm using acceleo to generate a simple simulation from a SysML model I am constructing, but I'm having difficulty accessing elements of the model that are part of UML and not specifically SysML extensions (e.g., package, stanrad port, etc.).

How can I get at these elements of my model? Do I need to include another resource in my acceleo model? my SysML model?

Thanks in advance for the help,

Bill
Re: [acceleo]Accessing UML elements in SysML Model [message #638639 is a reply to message #638635] Thu, 11 November 2010 21:57 Go to previous messageGo to next message
Bill Kinahan is currently offline Bill KinahanFriend
Messages: 6
Registered: July 2009
Junior Member
Never mind. I think I figured it out. I added the path to the UML meta model in the module statement. Its not clear from the syntax in the OMG spec that you can list multiple meta models, but apparently you can.
Re: [acceleo]Accessing UML elements in SysML Model [message #638808 is a reply to message #638635] Fri, 12 November 2010 16:07 Go to previous messageGo to next message
Stephane Begaudeau is currently offline Stephane BegaudeauFriend
Messages: 458
Registered: April 2010
Location: Nantes (France)
Senior Member

Hi,

Glad to hear that you have solved your problem. And yes, Acceleo supports multiple input metamodel.

Stéphane Bégaudeau, Obeo.
Re: [acceleo]Accessing UML elements in SysML Model [message #639151 is a reply to message #638808] Mon, 15 November 2010 12:21 Go to previous message
Laurent Goubet is currently offline Laurent GoubetFriend
Messages: 1895
Registered: July 2009
Senior Member
This is a multi-part message in MIME format.
--------------080101090100070704030500
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit

Bill,

See also my answer to your other thread, and please refrain from posting
multiple identical questions.

Laurent Goubet
Obeo

On 12/11/2010 17:07, Stephane Begaudeau wrote:
> Hi,
>
> Glad to hear that you have solved your problem. And yes, Acceleo
> supports multiple input metamodel.
>
> Stéphane Bégaudeau, Obeo.


--------------080101090100070704030500
Content-Type: text/x-vcard; charset=utf-8;
name="laurent_goubet.vcf"
Content-Transfer-Encoding: base64
Content-Disposition: attachment;
filename="laurent_goubet.vcf"

YmVnaW46dmNhcmQNCmZuOkxhdXJlbnQgR291YmV0DQpuOkdvdWJldDtMYXVy ZW50DQpvcmc6
PGEgaHJlZj0iaHR0cDovL3d3dy5vYmVvLmZyIj5PYmVvPC9hPg0KZW1haWw7 aW50ZXJuZXQ6
bGF1cmVudC5nb3ViZXRAb2Jlby5mcg0KdXJsOmh0dHA6Ly93d3cub2Jlby5m cg0KdmVyc2lv
bjoyLjENCmVuZDp2Y2FyZA0KDQo=
--------------080101090100070704030500--
Previous Topic:[acceleo]Accessing UML elements in SysML Model
Next Topic:[Acceleo 3] Howto use a model in memory
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 28 12:33:38 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01577 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top