Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » M2M (model-to-model transformation) » [ATL] How can i use a XML injector in a build in ATL 3.1 ?
[ATL] How can i use a XML injector in a build in ATL 3.1 ? [message #629130] Mon, 27 September 2010 10:23 Go to next message
stef is currently offline stefFriend
Messages: 12
Registered: September 2010
Junior Member
Hello,

I would like to use a XML injector in a build file.
I used, in a previous version of ATL, something like this :
<am3.loadModel name="myXML1" metamodel="XML" path="sample.xpdl">
<injector name="XML" />
</am3.loadModel>

It doesn't work in 3.1 (problem : failed to create task or type am3.loadModel). I've found something (NOTE: AM3 injector/extractors like XML, KM3 are not embedded into ATL) but i don't know how to resolve my problem.

Thanks for your help !

Stef
Re: [ATL] How can i use a XML injector in a build in ATL 3.1 ? [message #629159 is a reply to message #629130] Mon, 27 September 2010 11:43 Go to previous messageGo to next message
Sylvain EVEILLARD is currently offline Sylvain EVEILLARDFriend
Messages: 556
Registered: July 2009
Senior Member
The class is still present : org.eclipse.m2m.atl.engine.injectors.xml.XMLInjector in org.eclipse.m2m.atl.engine.

By using extension points you should be able to use it as an injector just as you did before I think.
Re: [ATL] How can i use a XML injector in a build in ATL 3.1 ? [message #629195 is a reply to message #629130] Mon, 27 September 2010 13:11 Go to previous messageGo to next message
Sylvain EVEILLARD is currently offline Sylvain EVEILLARDFriend
Messages: 556
Registered: July 2009
Senior Member
Have you tried <injector name="xml"/> btw ?
Re: [ATL] How can i use a XML injector in a build in ATL 3.1 ? [message #629201 is a reply to message #629195] Mon, 27 September 2010 13:29 Go to previous messageGo to next message
stef is currently offline stefFriend
Messages: 12
Registered: September 2010
Junior Member
You are right : In ATL 2.0 it is
<injector name="xml" />
instead of
<injector name="XML" />

But i stil have the error in ATL 3.1
org.eclipse.m2m.atl.core.ATLCoreException: org.eclipse.m2m.atl.core.injector xml not found, check the spelling or register it manually

[Updated on: Mon, 27 September 2010 13:47]

Report message to a moderator

Re: [ATL] How can i use a XML injector in a build in ATL 3.1 ? [message #631222 is a reply to message #629201] Wed, 06 October 2010 15:39 Go to previous message
stef is currently offline stefFriend
Messages: 12
Registered: September 2010
Junior Member
That's ok now !!!!!
It was just a problem with the plugin.....
Previous Topic:[ATL] references to input elements doesn't work in output trace model
Next Topic:A helper with a "Type element" parameter
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Sep 20 08:00:16 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02138 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top