Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Plugin Development Environment (PDE) » Exported product doesn't contain Eclipse dependencies - only my features
Exported product doesn't contain Eclipse dependencies - only my features [message #586798] Wed, 10 December 2008 13:05
Michael Spector is currently offline Michael SpectorFriend
Messages: 110
Registered: July 2009
Senior Member

Hi All!

I'm trying to export my product using the PDE headless build.

1. My build.properties file is as follows:

# Product file path
product=/com.my/MyProduct.product

# Prefix of the final archive
archivePrefix=MyProduct
collectingFolder=${archivePrefix}

# The list of {os, ws, arch} configurations to build.
configs=linux,gtk,x86 & linux,gtk,x86_64 & win32,win32,x86 &
macosx,carbon,ppc

# Specify the output format of the compiler log when eclipse jdt is used
logExtension=.log

2. I have ${buildDirectory}/plugins and ${buildDirectory}/features
containing all of my plugins and features

3. I have ${baseLocation} containing the Eclipse Platform, RCP delta pack
and all the dependencies.

The resulted Zip files are placed into ${buildDirectory}/${buildLabel},
called ${buildId}-${os}.${ws}.${arch}.zip.
The problem is that these Zip files contain only my features not the
dependencies.

How this can be solved?

Thanks!
Previous Topic:Eclipse plugin - MultiPageEditorPart
Next Topic:Exported product doesn't contain Eclipse dependencies - only my features
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Sep 19 20:58:21 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02578 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top