Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Remote Application Platform (RAP) » Servlet delegate not registered
Servlet delegate not registered [message #55709] Fri, 26 October 2007 10:10 Go to next message
Christian is currently offline ChristianFriend
Messages: 31
Registered: July 2009
Member
Hi,
i've deployed my app under Tomcat. All seems to loads correctly but when i
invoke the url http://localhost:9080/test/sp_test
the answer is Servlet delegate not registered.

below some informations

osgi> ss

Framework is launched.

id State Bundle
0 ACTIVE org.eclipse.osgi_3.3.0.v20070530
Fragments=36
1 ACTIVE javax.servlet_1.0.0.200710261152
2 ACTIVE org.eclipse.core.commands_3.3.0.I20070605-0010
3 ACTIVE org.eclipse.core.contenttype_3.2.100.v20070319
4 ACTIVE org.eclipse.core.expressions_3.3.0.v20070606-0010
5 ACTIVE org.eclipse.core.jobs_3.3.0.v20070423
6 ACTIVE
org.eclipse.core.runtime.compatibility.auth_3.2.100.v2007050
2
7 ACTIVE org.eclipse.core.runtime_3.3.100.v20070530
8 ACTIVE org.eclipse.equinox.app_1.0.0.v20070606
9 ACTIVE org.eclipse.equinox.common_3.3.0.v20070426
10 ACTIVE org.eclipse.equinox.http.registry_1.0.0.200710261152
11 ACTIVE
org.eclipse.equinox.http.servletbridge_1.0.0.200710261152
12 ACTIVE org.eclipse.equinox.http.servlet_1.0.0.200710261152
13 ACTIVE org.eclipse.equinox.preferences_3.2.100.v20070522
14 ACTIVE org.eclipse.equinox.registry_3.3.0.v20070522
15 ACTIVE org.eclipse.equinox.servletbridge_1.0.0.200710261152
16 ACTIVE org.eclipse.osgi.services_3.1.200.v20070605
17 ACTIVE org.eclipse.rap.jface_1.0.0.20071010-2241
18 ACTIVE org.eclipse.rap.rwt_1.0.0.20071010-2241
19 ACTIVE org.eclipse.rap.ui.workbench_1.0.0.20071010-2241
20 ACTIVE org.eclipse.rap.ui_1.0.0.20071010-2241
21 ACTIVE org.eclipse.update.configurator_3.2.2.R32x_v20070111
36 RESOLVED org.eclipse.equinox.servletbridge.extensionbundle_1.0.0
Master=0

in the folder work\Catalina\localhost\test\eclipse\configuration there is
no log file...so there is no error....

What's wrong?
Thanks

Christian
Re: Servlet delegate not registered [message #55763 is a reply to message #55709] Fri, 26 October 2007 10:57 Go to previous messageGo to next message
Christian is currently offline ChristianFriend
Messages: 31
Registered: July 2009
Member
sorry...this is the correct log from equinox...

osgi> ss

Framework is launched.

id State Bundle
0 ACTIVE org.eclipse.osgi_3.3.0.v20070530
Fragments=37
1 ACTIVE javax.servlet_1.0.0.200710261234
2 ACTIVE org.eclipse.core.commands_3.3.0.I20070605-0010
3 ACTIVE org.eclipse.core.contenttype_3.2.100.v20070319
4 ACTIVE org.eclipse.core.expressions_3.3.0.v20070606-0010
5 ACTIVE org.eclipse.core.jobs_3.3.0.v20070423
6 ACTIVE
org.eclipse.core.runtime.compatibility.auth_3.2.100.v2007050
2
7 ACTIVE org.eclipse.core.runtime_3.3.100.v20070530
8 ACTIVE org.eclipse.equinox.app_1.0.0.v20070606
9 ACTIVE org.eclipse.equinox.common_3.3.0.v20070426
10 ACTIVE org.eclipse.equinox.http.registry_1.0.0.200710261234
11 ACTIVE
org.eclipse.equinox.http.servletbridge_1.0.0.200710261234
12 ACTIVE org.eclipse.equinox.http.servlet_1.0.0.200710261234
13 ACTIVE org.eclipse.equinox.preferences_3.2.100.v20070522
14 ACTIVE org.eclipse.equinox.registry_3.3.0.v20070522
15 ACTIVE org.eclipse.equinox.servletbridge_1.0.0.200710261234
16 ACTIVE org.eclipse.osgi.services_3.1.200.v20070605
17 ACTIVE org.eclipse.rap.jface_1.0.0.20071010-2241
18 ACTIVE org.eclipse.rap.rwt_1.0.0.20071010-2241
19 ACTIVE org.eclipse.rap.ui.workbench_1.0.0.20071010-2241
20 ACTIVE org.eclipse.rap.ui_1.0.0.20071010-2241
21 ACTIVE org.eclipse.update.configurator_3.2.2.R32x_v20070111
22 ACTIVE test_1.0.0
37 RESOLVED org.eclipse.equinox.servletbridge.extensionbundle_1.0.0
Master=0

Help me! :)

Christian


christian ha scritto:
> Hi,
> i've deployed my app under Tomcat. All seems to loads correctly but when
> i invoke the url http://localhost:9080/test/sp_test the answer is
> Servlet delegate not registered.
>
> below some informations
>
> osgi> ss
>
> Framework is launched.
>
> id State Bundle
> 0 ACTIVE org.eclipse.osgi_3.3.0.v20070530
> Fragments=36
> 1 ACTIVE javax.servlet_1.0.0.200710261152
> 2 ACTIVE org.eclipse.core.commands_3.3.0.I20070605-0010
> 3 ACTIVE org.eclipse.core.contenttype_3.2.100.v20070319
> 4 ACTIVE org.eclipse.core.expressions_3.3.0.v20070606-0010
> 5 ACTIVE org.eclipse.core.jobs_3.3.0.v20070423
> 6 ACTIVE
> org.eclipse.core.runtime.compatibility.auth_3.2.100.v2007050
> 2
> 7 ACTIVE org.eclipse.core.runtime_3.3.100.v20070530
> 8 ACTIVE org.eclipse.equinox.app_1.0.0.v20070606
> 9 ACTIVE org.eclipse.equinox.common_3.3.0.v20070426
> 10 ACTIVE org.eclipse.equinox.http.registry_1.0.0.200710261152
> 11 ACTIVE
> org.eclipse.equinox.http.servletbridge_1.0.0.200710261152
> 12 ACTIVE org.eclipse.equinox.http.servlet_1.0.0.200710261152
> 13 ACTIVE org.eclipse.equinox.preferences_3.2.100.v20070522
> 14 ACTIVE org.eclipse.equinox.registry_3.3.0.v20070522
> 15 ACTIVE org.eclipse.equinox.servletbridge_1.0.0.200710261152
> 16 ACTIVE org.eclipse.osgi.services_3.1.200.v20070605
> 17 ACTIVE org.eclipse.rap.jface_1.0.0.20071010-2241
> 18 ACTIVE org.eclipse.rap.rwt_1.0.0.20071010-2241
> 19 ACTIVE org.eclipse.rap.ui.workbench_1.0.0.20071010-2241
> 20 ACTIVE org.eclipse.rap.ui_1.0.0.20071010-2241
> 21 ACTIVE org.eclipse.update.configurator_3.2.2.R32x_v20070111
> 36 RESOLVED org.eclipse.equinox.servletbridge.extensionbundle_1.0.0
> Master=0
>
> in the folder work\Catalina\localhost\test\eclipse\configuration there
> is no log file...so there is no error....
>
> What's wrong?
> Thanks
> Christian
>
>
>
Re: Servlet delegate not registered [message #57522 is a reply to message #55763] Mon, 05 November 2007 09:27 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: fappel.innoopract.com

Hi,

seems as if all necessary bundles have been activated. Are you sure that you
have set the init-param enableFrameworkControls in the web.xml? The RAP
deployment demo contains a web.xml that has that setting commented out.
Because of this the sp_test doesn't work with RAP deployments by default.
For log information you may look at
work\Catalina\localhost\test\eclipse\workspace\.metadata\.lo g

Hope that helps!

Ciao
Frank

"Christian" <zerostress@libero.it> schrieb im Newsbeitrag
news:ffsh7h$5oo$1@build.eclipse.org...
> sorry...this is the correct log from equinox...
>
> osgi> ss
>
> Framework is launched.
>
> id State Bundle
> 0 ACTIVE org.eclipse.osgi_3.3.0.v20070530
> Fragments=37
> 1 ACTIVE javax.servlet_1.0.0.200710261234
> 2 ACTIVE org.eclipse.core.commands_3.3.0.I20070605-0010
> 3 ACTIVE org.eclipse.core.contenttype_3.2.100.v20070319
> 4 ACTIVE org.eclipse.core.expressions_3.3.0.v20070606-0010
> 5 ACTIVE org.eclipse.core.jobs_3.3.0.v20070423
> 6 ACTIVE
> org.eclipse.core.runtime.compatibility.auth_3.2.100.v2007050
> 2
> 7 ACTIVE org.eclipse.core.runtime_3.3.100.v20070530
> 8 ACTIVE org.eclipse.equinox.app_1.0.0.v20070606
> 9 ACTIVE org.eclipse.equinox.common_3.3.0.v20070426
> 10 ACTIVE org.eclipse.equinox.http.registry_1.0.0.200710261234
> 11 ACTIVE
> org.eclipse.equinox.http.servletbridge_1.0.0.200710261234
> 12 ACTIVE org.eclipse.equinox.http.servlet_1.0.0.200710261234
> 13 ACTIVE org.eclipse.equinox.preferences_3.2.100.v20070522
> 14 ACTIVE org.eclipse.equinox.registry_3.3.0.v20070522
> 15 ACTIVE org.eclipse.equinox.servletbridge_1.0.0.200710261234
> 16 ACTIVE org.eclipse.osgi.services_3.1.200.v20070605
> 17 ACTIVE org.eclipse.rap.jface_1.0.0.20071010-2241
> 18 ACTIVE org.eclipse.rap.rwt_1.0.0.20071010-2241
> 19 ACTIVE org.eclipse.rap.ui.workbench_1.0.0.20071010-2241
> 20 ACTIVE org.eclipse.rap.ui_1.0.0.20071010-2241
> 21 ACTIVE org.eclipse.update.configurator_3.2.2.R32x_v20070111
> 22 ACTIVE test_1.0.0
> 37 RESOLVED
> org.eclipse.equinox.servletbridge.extensionbundle_1.0.0
> Master=0
>
> Help me! :)
>
> Christian
>
>
> christian ha scritto:
>> Hi,
>> i've deployed my app under Tomcat. All seems to loads correctly but when
>> i invoke the url http://localhost:9080/test/sp_test the answer is
>> Servlet delegate not registered.
>>
>> below some informations
>>
>> osgi> ss
>>
>> Framework is launched.
>>
>> id State Bundle
>> 0 ACTIVE org.eclipse.osgi_3.3.0.v20070530
>> Fragments=36
>> 1 ACTIVE javax.servlet_1.0.0.200710261152
>> 2 ACTIVE org.eclipse.core.commands_3.3.0.I20070605-0010
>> 3 ACTIVE org.eclipse.core.contenttype_3.2.100.v20070319
>> 4 ACTIVE org.eclipse.core.expressions_3.3.0.v20070606-0010
>> 5 ACTIVE org.eclipse.core.jobs_3.3.0.v20070423
>> 6 ACTIVE
>> org.eclipse.core.runtime.compatibility.auth_3.2.100.v2007050
>> 2
>> 7 ACTIVE org.eclipse.core.runtime_3.3.100.v20070530
>> 8 ACTIVE org.eclipse.equinox.app_1.0.0.v20070606
>> 9 ACTIVE org.eclipse.equinox.common_3.3.0.v20070426
>> 10 ACTIVE org.eclipse.equinox.http.registry_1.0.0.200710261152
>> 11 ACTIVE
>> org.eclipse.equinox.http.servletbridge_1.0.0.200710261152
>> 12 ACTIVE org.eclipse.equinox.http.servlet_1.0.0.200710261152
>> 13 ACTIVE org.eclipse.equinox.preferences_3.2.100.v20070522
>> 14 ACTIVE org.eclipse.equinox.registry_3.3.0.v20070522
>> 15 ACTIVE org.eclipse.equinox.servletbridge_1.0.0.200710261152
>> 16 ACTIVE org.eclipse.osgi.services_3.1.200.v20070605
>> 17 ACTIVE org.eclipse.rap.jface_1.0.0.20071010-2241
>> 18 ACTIVE org.eclipse.rap.rwt_1.0.0.20071010-2241
>> 19 ACTIVE org.eclipse.rap.ui.workbench_1.0.0.20071010-2241
>> 20 ACTIVE org.eclipse.rap.ui_1.0.0.20071010-2241
>> 21 ACTIVE org.eclipse.update.configurator_3.2.2.R32x_v20070111
>> 36 RESOLVED
>> org.eclipse.equinox.servletbridge.extensionbundle_1.0.0
>> Master=0
>>
>> in the folder work\Catalina\localhost\test\eclipse\configuration there
>> is no log file...so there is no error....
>>
>> What's wrong?
>> Thanks
>> Christian
>>
>>
>>
Re: Servlet delegate not registered [message #78774 is a reply to message #55709] Thu, 20 March 2008 13:11 Go to previous message
Stefan   is currently offline Stefan Friend
Messages: 316
Registered: July 2009
Senior Member
Hoping that someone other will learn from my mistakes...

The same error message ocurrs if the javax.servlet plugin is deployed
within the war file. This is not necessary, as tomcat provides it as a
lib from outside.

Regards,
Stefan.

christian schrieb:
> Hi,
> i've deployed my app under Tomcat. All seems to loads correctly but when
> i invoke the url http://localhost:9080/test/sp_test the answer is
> Servlet delegate not registered.
>
> below some informations
>
> osgi> ss
>
> Framework is launched.
>
> id State Bundle
> 0 ACTIVE org.eclipse.osgi_3.3.0.v20070530
> Fragments=36
> 1 ACTIVE javax.servlet_1.0.0.200710261152
> 2 ACTIVE org.eclipse.core.commands_3.3.0.I20070605-0010
> 3 ACTIVE org.eclipse.core.contenttype_3.2.100.v20070319
> 4 ACTIVE org.eclipse.core.expressions_3.3.0.v20070606-0010
> 5 ACTIVE org.eclipse.core.jobs_3.3.0.v20070423
> 6 ACTIVE
> org.eclipse.core.runtime.compatibility.auth_3.2.100.v2007050
> 2
> 7 ACTIVE org.eclipse.core.runtime_3.3.100.v20070530
> 8 ACTIVE org.eclipse.equinox.app_1.0.0.v20070606
> 9 ACTIVE org.eclipse.equinox.common_3.3.0.v20070426
> 10 ACTIVE org.eclipse.equinox.http.registry_1.0.0.200710261152
> 11 ACTIVE
> org.eclipse.equinox.http.servletbridge_1.0.0.200710261152
> 12 ACTIVE org.eclipse.equinox.http.servlet_1.0.0.200710261152
> 13 ACTIVE org.eclipse.equinox.preferences_3.2.100.v20070522
> 14 ACTIVE org.eclipse.equinox.registry_3.3.0.v20070522
> 15 ACTIVE org.eclipse.equinox.servletbridge_1.0.0.200710261152
> 16 ACTIVE org.eclipse.osgi.services_3.1.200.v20070605
> 17 ACTIVE org.eclipse.rap.jface_1.0.0.20071010-2241
> 18 ACTIVE org.eclipse.rap.rwt_1.0.0.20071010-2241
> 19 ACTIVE org.eclipse.rap.ui.workbench_1.0.0.20071010-2241
> 20 ACTIVE org.eclipse.rap.ui_1.0.0.20071010-2241
> 21 ACTIVE org.eclipse.update.configurator_3.2.2.R32x_v20070111
> 36 RESOLVED org.eclipse.equinox.servletbridge.extensionbundle_1.0.0
> Master=0
>
> in the folder work\Catalina\localhost\test\eclipse\configuration there
> is no log file...so there is no error....
>
> What's wrong?
> Thanks
> Christian
>
>
>
Previous Topic:Problem with Tomcat 6 & RAP 1.0
Next Topic:problem with custom widget
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Sep 21 13:50:55 GMT 2023

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02401 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top