Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » GMF (Graphical Modeling Framework) » Probelm with GenerateDiagramCode ant task
Probelm with GenerateDiagramCode ant task [message #537621] Thu, 03 June 2010 05:56 Go to next message
login is currently offline loginFriend
Messages: 13
Registered: May 2010
Junior Member
Hi All,
I tried generating the diagram editor code using the GenerateDiagramCode ant task.
I have installed plugin for GMF Ant task usign the link
site: http://www.eclipticalsoftware.com/updates/site.xml
I have also added the tag xmlns:gmf="http://ecliptical.ca/gmf/ant in the build.xml. This tag has no error.But when i tried to run the task "GenerateDiagramCode" am getting the exception "org.eclipse.core.runtime.CoreException: Model loaded with errors. uri=platform:/resource/./model/spectrial.gmfgen"


If anybody have an idea about this kind of exception please do reply.Its bit urgent.


Thanks in advance,
login


Re: Probelm with GenerateDiagramCode ant task [message #537872 is a reply to message #537621] Thu, 03 June 2010 23:33 Go to previous messageGo to next message
Jevon  is currently offline Jevon Friend
Messages: 164
Registered: July 2009
Senior Member
Hi login,

Do you get a stack trace at all?

Jevon

login wrote:
> Hi All,
> I tried generating the diagram editor code using the
> GenerateDiagramCode ant task.
> I have installed plugin for GMF Ant task usign the link
> site: http://www.eclipticalsoftware.com/updates/site.xml I have also
> added the tag xmlns:gmf="http://ecliptical.ca/gmf/ant in the build.xml.
> This tag has no error.But when i tried to run the task
> "GenerateDiagramCode" am getting the exception
> "org.eclipse.core.runtime.CoreException: Model loaded with errors.
> uri=platform:/resource/./model/spectrial.gmfgen"
>
>
> If anybody have an idea about this kind of exception please do
> reply.Its bit urgent.
>
>
> Thanks in advance,
> login
>
>
>
Re: Probelm with GenerateDiagramCode ant task [message #537887 is a reply to message #537872] Fri, 04 June 2010 05:05 Go to previous message
login is currently offline loginFriend
Messages: 13
Registered: May 2010
Junior Member
Hi Jevon,

I dint get any stack trace for this task.
I just got the following error in the console.
In error log i couldnt find any exception.

Buildfile: C:\CDEWorkspace\spectrial\build.xml

apitools.generation:

run:

BUILD FAILED
C:\CDEWorkspace\spectrial\build.xml:90: org.eclipse.core.runtime.CoreException: Model loaded with errors. uri=platform:/resource/./model/spectrial.gmfgen

Total time: 266 milliseconds
Previous Topic:Design Label uses GMF icons instead of XXX.edit icons
Next Topic:How to empty a property field
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Jun 12 18:05:17 GMT 2024

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02679 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top