Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » GMF (Graphical Modeling Framework) » Default values not getting stored in GMF Editor(Default values not getting stored in GMF Editor)
Default values not getting stored in GMF Editor [message #531240] Tue, 04 May 2010 10:01 Go to next message
Milind is currently offline MilindFriend
Messages: 31
Registered: April 2010
Member
Default value for the attrbutes in the nodes are not displayed in the Editor file(XML file).

When any change has been done in the properties of the XML file, the values are getting stored in the XML Editor.

can anyone help on how to get the defualt values also stored in the XML editor.


Re: Default values not getting stored in GMF Editor [message #531329 is a reply to message #531240] Tue, 04 May 2010 14:43 Go to previous messageGo to next message
Aurélien Pupier is currently offline Aurélien PupierFriend
Messages: 637
Registered: July 2009
Location: Grenoble, FRANCE
Senior Member

Hi,

you can use:
XMLResource.OPTION_KEEP_DEFAULT_CONTENT


regards


Aurélien Pupier - Red Hat
Senior Software Engineer in Fuse Tooling team
Re: Default values not getting stored in GMF Editor [message #531460 is a reply to message #531329] Wed, 05 May 2010 06:17 Go to previous messageGo to next message
Milind is currently offline MilindFriend
Messages: 31
Registered: April 2010
Member
Could you please specify in which configuration file i need to add.
Re: Default values not getting stored in GMF Editor [message #531544 is a reply to message #531460] Wed, 05 May 2010 11:26 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 31543
Registered: July 2009
Senior Member
Swathi,

It's a load option that you'd typically specify in your resource factory.


swathi wrote:
> Could you please specify in which configuration file i need to add.


Ed Merks
Professional Support: https://www.macromodeling.com/
Re: Default values not getting stored in GMF Editor [message #531545 is a reply to message #531544] Wed, 05 May 2010 11:26 Go to previous message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 31543
Registered: July 2009
Senior Member
Or rather I should say a save option.


Ed Merks wrote:
> Swathi,
>
> It's a load option that you'd typically specify in your resource factory.
>
>
> swathi wrote:
>> Could you please specify in which configuration file i need to add.


Ed Merks
Professional Support: https://www.macromodeling.com/
Previous Topic:Getting Exception when attribute of EDate is created.
Next Topic:Load Resource and Traverse it
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Oct 24 00:19:30 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01970 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top