Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Standard Widget Toolkit (SWT) » Button lost XP appearance
Button lost XP appearance [message #447377] Tue, 14 December 2004 01:11 Go to next message
Marcos is currently offline MarcosFriend
Messages: 68
Registered: July 2009
Member
Hi:

I have one SWT application with Windows XP skin(for this I use the
reference in

http://dev.eclipse.org/viewcvs/index.cgi/platform-swt-home/f aq.html?rev=1.42#xpthemes).
The buttons with single text show the right appearance, but the buttons
with image( using setImage() method) don't show the windows xp.

¿somebody can help me?.

Marcos.
Re: Button lost XP appearance [message #447572 is a reply to message #447377] Tue, 14 December 2004 23:45 Go to previous messageGo to next message
Daniel Spiewak is currently offline Daniel SpiewakFriend
Messages: 263
Registered: July 2009
Senior Member
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta content="text/html;charset=ISO-8859-15"
http-equiv="Content-Type">
<title></title>
</head>
<body bgcolor="#ffffff" text="#000000">
<font face="serif">The actual native windows xp button doesn't support
images.  Thus, SWT reverts to the older windows skin for that button. 
It does the same thing with colors.  You'll find a similar thing on
MacOS X where the native button widget doesn't support images.  Thus,
SWT uses a separate widget to display them.  And on GTK, SWT actually
places an image label on top of the button to give the illusion that it
is being displayed as a part of the button.<br>
<br>
Daniel<br>
</font><br>
Marcos wrote:
<blockquote cite="midcplekv$uju$1@www.eclipse.org" type="cite">Hi:
<br>
<br>
I have one SWT application with Windows XP skin(for this I use the
reference in <br>
<a class="moz-txt-link-freetext" href=" http://dev.eclipse.org/viewcvs/index.cgi/platform-swt-home/f aq.html?rev=1.42#xpthemes"> http://dev.eclipse.org/viewcvs/index.cgi/platform-swt-home/f aq.html?rev=1.42#xpthemes</a>).
<br>
The buttons with single text show the right appearance, but the buttons
with image( using setImage() method) don't show the windows xp.
<br>
<br>
¿somebody can help me?.
<br>
<br>
Marcos.
<br>
<br>
</blockquote>
</body>
</html>
Re: Button lost XP appearance [message #447575 is a reply to message #447572] Wed, 15 December 2004 00:27 Go to previous messageGo to next message
Mani Ghamari is currently offline Mani GhamariFriend
Messages: 33
Registered: July 2009
Member
Just a work-around...

I always use ToolBars wherever I need buttons with images, even for single
buttons...
The look is slightly different than a usual button but ToolItems display the
images properly and respect their transparency settings.

regards,

Mani

"Daniel Spiewak" <djspiewak@hotpop.com> wrote in message
news:cpntvs$f6b$2@www.eclipse.org...
The actual native windows xp button doesn't support images. Thus, SWT
reverts to the older windows skin for that button. It does the same thing
with colors. You'll find a similar thing on MacOS X where the native button
widget doesn't support images. Thus, SWT uses a separate widget to display
them. And on GTK, SWT actually places an image label on top of the button
to give the illusion that it is being displayed as a part of the button.

Daniel

Marcos wrote:
Hi:

I have one SWT application with Windows XP skin(for this I use the reference
in
http://dev.eclipse.org/viewcvs/index.cgi/platform-swt-home/f aq.html?rev=1.42#xpthemes).
The buttons with single text show the right appearance, but the buttons with
image( using setImage() method) don't show the windows xp.

Re: Button lost XP appearance [message #447631 is a reply to message #447377] Wed, 15 December 2004 16:07 Go to previous messageGo to next message
Steve Northover is currently offline Steve NorthoverFriend
Messages: 1636
Registered: July 2009
Senior Member
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=18699

"Marcos" <marcosa@sistemex.com> wrote in message
news:cplekv$uju$1@www.eclipse.org...
> Hi:
>
> I have one SWT application with Windows XP skin(for this I use the
> reference in
>
>
http://dev.eclipse.org/viewcvs/index.cgi/platform-swt-home/f aq.html?rev=1.42#xpthemes).
> The buttons with single text show the right appearance, but the buttons
> with image( using setImage() method) don't show the windows xp.
>
>
Re: Button lost XP appearance [message #447748 is a reply to message #447377] Thu, 16 December 2004 23:27 Go to previous message
Marcos is currently offline MarcosFriend
Messages: 68
Registered: July 2009
Member
Thanks you very much to all for your answer.

Marcos.


Marcos wrote:

> Hi:

> I have one SWT application with Windows XP skin(for this I use the
> reference in

>
http://dev.eclipse.org/viewcvs/index.cgi/platform-swt-home/f aq.html?rev=1.42#xpthemes).
> The buttons with single text show the right appearance, but the buttons
> with image( using setImage() method) don't show the windows xp.

> ¿somebody can help me?.

> Marcos.
Previous Topic:Width of compound widget
Next Topic:Custom Look and Feel in SWT
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Nov 29 20:39:38 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.07071 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top