Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Standard Widget Toolkit (SWT) » Disabled images not drawn properly on windows?
Disabled images not drawn properly on windows? [message #445656] Mon, 08 November 2004 19:21 Go to next message
Eddie Galvez is currently offline Eddie GalvezFriend
Messages: 103
Registered: July 2009
Senior Member
See attached image. It shows a screenshot of our RCP app, where the disabled
images (the ones generated by default) ar ecoming up in windows improperly
drawn - half drawn as show in that screenshot, but we've also seen some
other icons (from the eclipse set even) get drawn "disabled" where they
aren't even close to the original image.

Is this normal?

Changing the code and adding calls to
..setDisabledImage(new Image(display, image, SWT.IMAGE_GRAY)) works, but its
not exactly the "disabled" look, but for now it's my only workaround...

- Eddie


Re: Disabled images not drawn properly on windows? [message #445657 is a reply to message #445656] Mon, 08 November 2004 19:30 Go to previous message
Eddie Galvez is currently offline Eddie GalvezFriend
Messages: 103
Registered: July 2009
Senior Member
By the way, I see the same thing if I manually create the image using
SWT.IMAGE_DISABLE.

- Eddie
Previous Topic:Load TTF file into Font?
Next Topic:Refresh Composite
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Nov 23 22:44:41 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.06956 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top