Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Sirius » creation tools are not working(Im triying to use creation and edition tools and it doesnt works)
creation tools are not working [message #1840140] Wed, 07 April 2021 10:09 Go to next message
Raul Sebastian is currently offline Raul SebastianFriend
Messages: 4
Registered: March 2021
Junior Member
Im triying to follow this example, https://alain-bernard.developpez.com/tutoriels/eclipse/sirius-intro/ . In the creation tolls I created everyting but when I try to use it doesnt works (in the second screenshot appears what happends if I try to create anything), anyone knows how I can fix it
Re: creation tools are not working [message #1840194 is a reply to message #1840140] Thu, 08 April 2021 12:18 Go to previous messageGo to next message
Glenn Plouhinec is currently offline Glenn PlouhinecFriend
Messages: 22
Registered: April 2020
Junior Member
Hi Raul,

I'm not sure I understand your question, could you be more specific about what you have done and what you want to do (and what doesn't work)?

Best regards,
Glenn


Glenn Plouhinec - Obeo

Need training or professional services for Sirius?
http://www.obeodesigner.com/sirius
Re: creation tools are not working [message #1840215 is a reply to message #1840194] Thu, 08 April 2021 21:51 Go to previous messageGo to next message
Raul Sebastian is currently offline Raul SebastianFriend
Messages: 4
Registered: March 2021
Junior Member
The problem is the creation tools are not working, when I try to create something with it, it doenst do anything
Re: creation tools are not working [message #1840701 is a reply to message #1840215] Thu, 22 April 2021 08:46 Go to previous message
Pierre-Charles David is currently offline Pierre-Charles DavidFriend
Messages: 650
Registered: July 2009
Senior Member
Hi, I'm sorry but it's impossible for us to debug your modeler definition from just a screenshot. The issue could be anything from a typo to a problem in how you deploy/run your modeler, to an issue in the tutorial you follow itself (which dates from 2014).


Pierre-Charles David - Obeo

Need training or professional services for Sirius?
http://www.obeodesigner.com/sirius
Previous Topic:Extending an installed diagram
Next Topic:Element Based Edge in one editor across different metamodels
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Nov 27 09:56:33 GMT 2022

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02347 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top