Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse Platform » Help with The library with the namespace "xyz" is not found. error(Help with The library with the namespace "xyz" is not found. error)
Help with The library with the namespace "xyz" is not found. error [message #1839032] Thu, 11 March 2021 15:41
Chris Mills is currently offline Chris MillsFriend
Messages: 5
Registered: October 2017
Junior Member
I have this in the BIRT forum as well, but not getting any feedback, so adding it here as well.


Not sure I have the lingo and understanding of relationship of Eclipse and BIRT, but here goes.

I have a laptop A, that has eclipse installed that I use with BIRT. I upgraded eclipse to the Neon version. I took my Eclipse/BIRT folder on laptop A and zipped it up and put it on a thumb drive.

I then extracted it over on Laptop B.
Eclipse starts up fine on Laptop B, and I can view a BIRT report.
When I go to run it, I get the following error :

The library with the namespace "xyz" is not found.

On Laptop A , in my Eclipse/BIRT install folder I see

BIRT_4.6\eclipse\reports_source\birt\libraries\MaximoSystemLibrary.rptlibrary
and BIRT_4.6\eclipse\reports_source\birt\libraries\MaximoSystemLibrary_org.rptlibrary

and these libraries are also in the folder on Laptop B.

Can anyone, in the simplest terms, explain what I need to do to resolve this issue ? Thanks.
Previous Topic:Building the "Eclipse IDE for Java Developers" from source
Next Topic:how to link with putty using eclipse
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 28 07:56:11 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01940 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top