Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Spatiotemporal Epidemiological Modeler (STEM) » Not able to run STEM Headless
Not able to run STEM Headless [message #1837891] Tue, 09 February 2021 17:49 Go to next message
Aashney Shah is currently offline Aashney ShahFriend
Messages: 3
Registered: October 2020
Junior Member
I am not able to run STEM headless. I am not sure if its something I am doing wrong from running it through terminal. Any help would be appreciated!
Re: Not able to run STEM Headless [message #1837931 is a reply to message #1837891] Wed, 10 February 2021 22:15 Go to previous messageGo to next message
James Kaufman is currently offline James KaufmanFriend
Messages: 240
Registered: July 2009
Senior Member
Hello Aashney,
Did you look at the following doc?
http://wiki.eclipse.org/STEM_Headless
Please send an email to stem-dev with information on the command you are trying to use, the operating system, and the error or stack trace you are getting. That would be helpful in diagnosing any issue.
Re: Not able to run STEM Headless [message #1837932 is a reply to message #1837931] Wed, 10 February 2021 23:53 Go to previous messageGo to next message
Aashney Shah is currently offline Aashney ShahFriend
Messages: 3
Registered: October 2020
Junior Member
Hi James,
Yes, I saw the doc but I think I'm making a very basic mistake. When I try to run stem -headless or -nosplash, I just get that the command doesn't exist. I was wondering what directory I should be in to be able to run it headless.
Thank you!
Re: Not able to run STEM Headless [message #1838304 is a reply to message #1837932] Sun, 21 February 2021 23:18 Go to previous message
James Kaufman is currently offline James KaufmanFriend
Messages: 240
Registered: July 2009
Senior Member
You need to type the path to the executable.
Also, what version of macOS are you using? There is a but in BigSur that are still investigating.
Previous Topic:Tutorial videos
Next Topic:Trouble adding external graphs (shapefiles)
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Apr 25 15:43:02 GMT 2024

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03085 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top