Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » 4DIAC - Framework for Distributed Industrial Automation and Control » 4DIAC with HTTP(Error, the client requires two RD)
4DIAC with HTTP [message #1836340] Tue, 29 December 2020 16:41 Go to next message
Helbert da Rocha is currently offline Helbert da RochaFriend
Messages: 4
Registered: December 2020
Junior Member
Hello all,

I am trying to use the 4DIAC with HTTP, I compiled the FORTE using the toturial, however the client only have one RD and an error appers as in the figure.

How can I solve that?

Thanks.




  • Attachment: 4diac.png
    (Size: 141.45KB, Downloaded 20 times)
Re: 4DIAC with HTTP [message #1836343 is a reply to message #1836340] Tue, 29 December 2020 17:24 Go to previous messageGo to next message
Alois Zoitl is currently offline Alois ZoitlFriend
Messages: 1224
Registered: January 2014
Senior Member
Hi, as the error message is stating you need a Client with exactly 2 RD_S. For that you can use a CLIENT_1_2 FB for example. Also please have a look in the documentation on which data types the SD and RDs have to be connected to. Otherwise you may also get errors.
Re: 4DIAC with HTTP [message #1836347 is a reply to message #1836343] Tue, 29 December 2020 18:29 Go to previous message
Helbert da Rocha is currently offline Helbert da RochaFriend
Messages: 4
Registered: December 2020
Junior Member
Thank you so much Alois, I made a copy and create a new FB with two RDs. It is working.
Previous Topic:Error compiling on Raspberry
Next Topic:Fan-Out not working inside composite blocks in 4diac 1.13
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Jun 23 03:46:12 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01510 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top